Perioada vacantei de iarna este aproape, o asteptam toti, asemeni unei oaze pentru relaxare, un plus de bucurie petrecut in locuri frumoase alaturi de cei pe care ii iubim. Cunosti oferte Revelion 2017 la preturi accesibile? Vrei sa petreci in tara, poate in Austria la schi sau pe o plaja in Maldive? UI TravelCenter vine cu o noua directiva, cu vacante pentru toti, cu servicii variate si de calitate. TUI opereaza in 180 de tari si are peste 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la peste 19 miliarde de euro. La nivel mondial compania are trei departamente principale: travel, hotels and resorts si cruises. Asadar, poti face o vacanta completa, cu toate optiunile.

Brandul reuneste toate beneficiile nr. 1 mondial in Romania, prin Eurolines Romania. Reprezinta practic viitorul, nu doar pentru servicii de calitate, in siguranta, insa si pentru individualitatea si diversitatea ofertelor. Biletul de calatorie este nominal, nu poate fi transmis altei persoane si trebuie sa fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autoritatilor abilitate sa faca controale. Constituie practic dovada incheierii contractului de transport intre transportator si pasagerul al carui nume este inscris in bilet. Biletele pierdute, distruse sau furate nu sunt inlocuite, nu se emit duplicate, iar pasagerul nu poate fi despagubit in astfel de cazuri. Totodata, pasagerul este necesar sa verifice daca biletul are numarul corespunzator de cupoane in momentul cumpararii sau la returnarea acestuia de catre personalul autorizat Eurolines, dupa efectuarea controlului. Eurolines nu garanteaza existenta locurilor libere la data dorita  si nu va fi responsabila pentru daunele suferite de pasager, ca urmare a imposibilitatii efectuarii calatoriei, fara sa respecte regulile. Trebuie sa ai grija, in bagaje nu ai voie cu obiecte al caror transport este interzis prin legi sau reglementari in vigoare in oricare stat de plecare sau destinatie.

Calatoria este frumoasa, indiferent de locatia, iar petrecerea de revelion, destinata trecerii intr-un nou an este atat de aproape. Ia decizia potrivita si alege sa te simti minunat.

Oferte Revelion 2017 la preturi accesibile

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.