Fiecare zi reprezinta o provocare. Indiferent daca luam in calcul activitati stabilite din timp sau incercam sa ne integram totusi in cursul spontan al lucrurilor, ideile si sentimentele par a fi mereu reinprospatate. Fiecarei stari de spirit sau activitati i se potriveste un anumit tip de imbracaminte. Moda se schimba rapid, uneori si preferintele, iar o haina bine croita, purtata cu atitudine poate sa dea farmec unei intregi zile. Atunci cand te simti bine in pielea ta, radiezi si esti totodata activ si deschis la ceea ce vine catre tine. Abordezi lucrurile cu calm si incredere.

 Daca ma intrebi de outlet-uri de imbracaminte din Bucuresti, Fashion House Outlet Centre din  Militari reprezinta optiunea pentru produsele brandurilor preferate, la preturi super de bun simt. Sunt reduceri zilnice si este imposibil sa nu gasesti ceea ce iti place si ceea ce iti este necsar intr-un anumit moment.

Fie ca este vorba de o rochie sau de o esarfa, de cizme adecvate unei ierni geroase, ai chiar posibilitatea sa primesti si sfaturi in achizitia unui palton care sa iti vina ca si turnat.

Articolele disponibile in magazinele outlet din centrul de shopping Fashion House provin din stocuri ale producatorilor, din colectiile concepute special pentru magazinele de tip outlet si din colectiile din sezoanele anterioare ale brandurilor.

Reducerile incep de la 30% si ajung pana chiar la 70% sau 90%, preturile acestora fiind cu mult mai mici decat in magazinele obisnuite. Odata cu schimbarea colectiilor, preturilor deja reduse li se aplica reduceri suplimentare.

Fashion House Outlet Centre din  Militari are o arhitectura unica, de inspiratie interbelica, si reuneste peste cincizeci de magazine de tip outlet. Aici gasesti imbracaminte femei, imbracaminte barbati, imbracaminte copii si imbracaminte sport, insa si incaltaminte pentru copii sau adulti.

Variantele sunt nenumarate, de la blugi la pantaloni cu croiala clasica, lenjerie si rochii in diverse modele pana la echipament sportiv, camasi sau accesorii pentru acestea.

In oferta Fashion House gasesti orice ai nevoie pentru o garderoba completa si inteligent construita.

Alege cu stil, alege sa te simti bine in pielea ta!

Fashion House Outlet Centre din Militari

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.