Cand vin acasa, simt o oaza de caldura si relaxare. Este spatiul in care pot sa ma destind, pot sa citesc, imi construiesc planuri de viitor. Sunt adepta minimalismului, astfel incat am ales in locuinta mea sa am foarte putina mobila si nu pastrez niciodata obiectele pe care nu le-am folosit cateva luni. Un spatiu aerisit este un spatiu care imbie la relaxare si la minte senina, Gunoaiele nu au loc in viata niciunuia dintre noi, decat in cazul in care alegem sa ne complicam existenta. Pentru a avea un dormitor util si functional, insa totodata cat mai aerisit, am ales sa vad mai multe modele de dormitoare. Dupa lungi cautari, am ales un model Kalenda. Societatea a fost infiintata in 1997 intr-un mic orasel din Transilvania. Am aflat dupa achizitionare, aceasta informatie si am fost oarecum surprinsa, insa la cat de multa vreme am petrecut in Ardeal si la cat de mult ii iubesc pe oamenii de acolo, era si culmea sa ma indrept catre altceva. Oferta a fost una diversificata, de la dormitoare moderne, dormitoare clasice, dormitoare simple si chiar dormitoare din lemn masiv.

Intre timp insa, Kalenda are patru magazine fizice, la  Targu Mures, Suceava, Turda si Cluj Napoca si a pus bazele activitatii de comert cu mobiler din import. Distribuie azi mobila la peste 100 de clienti din tara si are o mare varietate de mobilier din import realizat de unii dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Polonia. Avantajul oferit fata de marii producatori de mobila, consta in faptul ca in acest caz, are dimensiuni standard, insa este diversificata. Orice client poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma si nuanta, rezultand un produs personalizat. Acest fapt vine in ajutorul pozitionarii firmei pe un loc bun in si in cazul vanzarilor online. Astfel, categoria colectii ofera piese de dormitor variate, pentru a creea propriul dormitor potrivit dorintelor si stilului personal.

Kalenda comercializeaza in principal mobila, insa si scaune sau fotolii, canapele, mese ori saltele.

Cum alegi sa mobilezi dormitorul? Simplu? Alegi o mobila masiva sau una care sa lase cat mai mult spatiu liber? Care sunt culorile in care ti-ai imbracat locuinta si cat de mult reflecta aceasta din personalitatea ta?

Cum alegi sa mobilezi dormitorul?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.