Prefer lunile de vara, cand orice numaratoare simpla poate completa tinuta unei zile, cand soarele straluceste cu raze puternice, iar orasul este mai putin aglomerat. Imi place sa ma plimb prin lume, sa pregatesc si sa desfac gentile cu bagaje, sa cunosc minunea naturii in toata splendoarea sa si oameni noi. Prefer sa calatoresc cu harta in mana, deloc intr-un grup mare, astfel incat sa pot auzi doar galagia propriilor ganduri, nu pe ale altora.

Am ajuns in Brussels intr-o zi de toamna tarzie. Pe cat de mic este aeroportul Charleroi, pe atat de bine este organizat, iar transportul de la aeroport catre oras este foarte bine pus la punct, cu autobuze sau trenuri care respecta un orar pe care sa te poti baza si pbaza caruia sa faci legatura cu alte mijloace de transport, in cazul in care nu Belgia este destinatia finala. Totodata, transportul in interiorul orasului este de asemenea la minut, poti achizitiona bilet, la orice ora de la tonomate. In numai jumatate de ora, ajungi cu tramvaiul de la un capat la altul al orasului. Luminile din Bruxelles sunt prietenoase, iar oamenii politicosi. De preferat ar fi sa cunosti limba franceza, nu toata lumea vorbeste engleza, sau daca o intelege, ti se raspunde in franceza.

De luat in calcul o vizita la Muzeul de Ciocolata si la Muzeul Berii. Am sa iti povestesc mai multe in curand despre vizita mea in Brussels. Cu ce calatoresti in mod curent? Cu avonul? Masina, trenul?

Eu prefer in mod normal masina. Am posibilitatea sa opresc unde simt nevoia si sa vizitez ceea ce mi-am propus, fara limita de timp.

Altfel, voiam sa intreb: ai auzit de folie autocolanta?

Este o folie auto pentru decorari de diferite tipuri, a cunoscutului producator Orafol. Se remarca prin calitatea si stabilitatea dimensionala clara, fiind potrivita pentru inscriptionari sau decoratiuni de diverse tipuri. Fieare folie are anumite criterii de aplicare, poate fi autoadeziva , turnata, foarte maleabila, cu o stabilitate dimensionala exceptionala si rezistenta marita in timp. Adezivul Rapid  repozitionabil este de folos in aplicarea foliei mai usor, pe suprafete dificile, fara a se forma bule de aer. Suprafata foliei este lucioasa si isi pastreaza aceasta calitate chiar si dupa ce este supusa unui stres mecanic.

Drumuri senine indiferent de anotimp!

Cu ce calatoresti in mod curent?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.