Sunt meserii in care este nevoie de o uniforma. Fie ca este vorba de agenti de paza, angajati de orice tip din sistemul medical carora le sunt necesare in principiu costume medicale sau oamenii care au ajutor social de la primarie si strang de pe strada gunoiul, uniforma ii diferentiaza, astfel incat intr-o situatie sau alta, stii la cine anume sa apelezi.

Firma Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole de unica folosinta, dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie de calitate. Gama de echipament protectie online se adreseaza in special domeniului medical si industriei alimentare. Produsele de unica folosinta au utilitate inclusiv in domeniul cosmetic, in constructii ori service-uri auto. Totodata, Dispo Trading executa imbracaminte de lucru, comoda si functionala, din materiale de calitate, usor de intretinut si rezistenta la conditii diverse de munca. Produsele sunt comercializate sub marca Missena, marca integistrata la OSIM. Calitatea este atestata de certificatele ISO 9001, certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate. Uniforma medicala contine de la bonete medicale , halate medicale si pana la saboti medicali, iar multitudinea de culori si modele dau posibilitatea  personalizarii in functie de preferinte. Altfel, pot fi solicitate costumele medicale personalizate cu denumirea clinicii, sigla, sau un mesaj publicitar. Uniformele sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor, iar in functie de temperatura, puteti opta pentru costume medicale de vara, cu maneca scurta sau uniforme medicale cu maneca lunga, pentru anotimpul rece.

Comenzile pentru echipamente protectie pot fi realizate online. Exista de asemenea un catalog in sistemul de licitatii electronice SEAP.

Uniformele medicale sunt de foarte buna calitate si comercializate sub marca Missena, marca inregistrata si recunoscuta pentru calitatea produselor oferite.

Pastrati siguranta voastra si a oamenilor din jur.

O uniforma face diferenta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.