Undeva in copilaria mea, mergeam sa invat pian in particular. Profesoara locuia la etajul opt al unui bloc cu zece etaje. Nu mi-au placut niciodata spatiile inchise si am incercat sa le evit pe cat am putut. Daca as fi urcat probabil in cel mai tare lift, cu siguranta, nu as fi ramas blocata in acea zi. Undeva intre etajul 1 si parter, liftul s-a oprit si am trait cateva minute de groaza, mai ales ca eram singura. Am fost scoasa de acolo, a trebuit sa sar cumva prin usa deschisa de cativa locatari, insa experienta nu mi-a ramas deloc in memorie drept una la care sa ma gandesc cu placere.

Exista si in prezent tot feluri de lifturi, cu ajutorul carora sa urci in cladirile inalte. Unele sunt adaptate perioadei in care traim, altele sunt la un anumit interval de timp cercetate de firmele care lucreaza in domeniu, astfel incat, functionarea lor sa fie una potrivita.

IFMA reprezinta o intreprindere de fabricatie si montaj ascensoare din Bucuresti, infiintata din unirea mai multor ateliere si intreprinderi de productie și montaj. Are totodata drept domeniu de activitate, inclusiv scarile rulante si ofera solutii pentru a deplasa oameni si bunuri in interiorul cladirilor cat si in alte spatii urbane.

Activitatea se adreseaza utilizatorilor de ascensoare, scari rulante si alte tehnologii de ridicare, proprietarilor si administratorilor de cladiri, arhitectilor si altor firme tehnice, cat si altor companii si organisme publice implicate in proiectarea si constructia acestora.

Serviciile se bazeaza pe incredere si respectul fata de client si calitatea muncii realizate, fiind luata in calcul imbunatatirea vietii si starea de bine a oamenilor. Sunt eliminate barierele pentru a putea fi solutionata orice tip de neconcordanta in privinta mobilitatii in cadrul cladirilor. Potentialul creativ este utilizat la maxim pentru imbunatatirea cerintelor clientilor si exista capacitatea de a transforma ideile in produse si servicii unice.

IFMA este o afacere de familie dezvoltata la nivel international, cu 25 de ani de experienta in domeniu si mai mult de 10 milioane de utilizatori.

Sansele sa mai ramana cineva blocat in vreun lift din cauza unei defectiuni tehnice sunt total eliminate.

Cel mai tare lift

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.