Din copilarie m-a pasionat zborul. Mi se pare fantastic sa plutesti printre nori, indiferent daca este vorba de avionul care ofera un scaun comod sau de un salt cu parasuta. Le-am facut pe ambele. De curand, sunt interesata de zboruri si sarituri cu parapanta la preturi avantajoase.

Am descoperit Aventurio, platforma online prin intermediul careia poti rezerva activitati in aer liber sau activitati de interior. Ofera totodata si activitati in parcuri de aventura, sali de escalada, rafting sau echitatie. In functie de preferinte si de curaj, clar nu ai motive sa te plictisesti in casa, cata vreme, exista atat de multe variante mirifice de petrecere a timpului liber si totodata de a invinge orice tip de frica. 

Echipa este una de profesionisti, iar platforma a unit oferte de la mai multi furizori de servicii, ai posibilitatea de a vizualiza ofertele si de a alege o rezervare cand iti doresti si te simti pregatit de ceva nou in viata ta.

Pana la urma, nu toti suntem facuti pentru aventura. Aceasta presupune o doza de adrenalina, insa si de hormoni ai fericirii. Doza este infinit mai mare comparativ pana si cu consumarea ciocolatei preferate.

Exista diverse variante pentru aceeasi activitate, locatii diverse sau tarif.

Platforma este simplu de utilizat, fara cunostinte sistematice legate de navigarea pe internet, castigi timp. E nevoie sa alegi perioada in care vrei sa faci activitatea dorita si sa te pregatesti pentru a trai clipe fantastice.

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul. Parapanta tandem are doua locuri, pentru pilot si respective pentru pasager si este special conceputa pentru acest tip de zbor. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Decolarea se face printr-o usoara alergare, iar peste doar cativa pasi parapanta se va inalta usor, fara sa existe senzatia de salt in gol, cum se intampla la parasuta.

Un zbor cu parapanta este de aproximativ 15 minute, ai un pilot experimentat alaturi de tine, echipament de siguranta, poti sa alegi chiar sa ti se faca si fotografii sau o filmare.

Viata este frumoasa, iar experientele catre infinit stau la rand. Cat curaj ai sa iti indeplinesti visele?

Zbor cu parapanta deasupra Carpatilor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.