Povestea cartilor este una mereu noua. Intotdeauna exista ceva fantastic de scris, de transmis si altor oameni. Fiecare poveste de viata sau de dragoste este unica. Ingredientele sunt mereu in masura sa ofere experienta si trairi nobile. Pentru o iarna frumoasa, in care sa inveti ceva nou si sa iti imbogatesti cultura generala, alege carti de dragoste pe Books-express.ro.

Povestea Book Express a inceput in urma cu peste sapte ani. Cartile au potential, sunt scrise si indeamna la cunoastere si la pasiune, invitatie de a iesi dincolo de zona de confort. 

Book Express vine cu o idee frumoasa de librar personal, aceasta fiind inspirata de principii de viata create in jurul unor nevoi de servicii complete care sa fie alaturi de client inainte, pe toata durata comenzii dar si dupa aceea.

Platforma este una personalizata cu rafturi in functie de categoriile preferate, noutati zilnice, newslettere cu promotii, recomandari si cataloage pline de inspiratie, iar proiectul #UnCapitolPeZi ajunge direct in mail drept lectura gratuita din carti online de business sau lifestyle.

In topul cartilor de dragoste gasesti Marele Gatsby si Cei frumosi si blestemati, scrise de Francisc Scott Fitzgerald, Tumultul valurilor de Yukio Mishima, Lolita de Vladimir Nabokov, Luni de fiere, al carei autor este Pascal Brukner, Anna Karenina scrisa de Lev Tolstoi, Idiotul lui Mihailovici Dostoievski si chiar Mic dejun la Tiffany de Truman Capote.

In liceu, cand am citit Cei frumosi si blestemati, carte scrisa de Francis Scott Fitzgerald, am fost de-a dreptul fermecata. Anthony Patch, personajul principal al romanului, avea 25 de ani cand s-a indragostit de Gloria. Idealista fiind, aceasta si-a imaginat ca o casatorie cu Anthony va fi una perfecta, despre care ziarele vor scrie la nesfarsit.

Bunicul bogat al lui Anthony, refuza insa situatia, iar cuplul este condamnat saraciei.

Povestile de dragoste sunt unice, asa cum fiecare moment este unic sau sentiment. Dincolo de ce vedem, este ceea ce simtim si cum suntem. Descopera, intr-o iarna de poveste experientele scrise si lucreaza pentru ce va sa vina mai bun in viata ta.

Carti de dragoste intr-o poveste de iarna

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.