Prima impresie pe care o facem celor din jur tine de aspectul fizic. In momentul care radem sau zambim, avem un alt moment in care putem fi primiti conform asteptarilor sau, din contra, respinsi. Dintii sunt un soi de carte de vizita. Albirea dintilor este o tehnica tot mai des solicitata de catre oameni in clinicile specializate. Te poti bucura de un tratament in ceea ce priveste albirea dintilor la clinica Trident. Procesul de albire dentara cu ajutorul laserului stomatologic sau a luminii polarizate are un efect imediat si in mod curent, este solicitat de catre persoanele ocupate. Acesta dureaza doar o ora sau doua, astfel incat pacientul este supus la un stres mai mic.

Albirea dintilor reprezinta o o procedura relativ simpla fata de alte metode. Cum se desfasoara? Este aplicat un gel special pe suprafata dintilor, efectele acestuia fiind potentate cu ajutorul laserului sau a luminii polarizate. Metoda poate schimba culoarea danturii cu pana la 8 nuante. Efectele secundare sunt cresterea sensibilitatii danturii. Pentru reducerea disconfortului este recomandata o pasta de dinti cu un continut ridicat de fluor. Totodata, de luat in calcul, evitarea alimentelor reci sau calde pentru 24 de ore dupa tratament.

Clinica Trident pune la dispozitie o serie de proceduri profesionale si eficiente de albire a dintilor, adaptate pacientilor, iar medicii stomatologi ofera in cadrul unei consultatii toate detaliile necesare privind procedura de albire dentara. Pentru mentinerea unui zambet sanatos si stralucitor, clinica Trident dispune de un echipament de ultima generatie. Sunt folosite in aceeasi masura,  consumabile de unica folosinta si de calitate inalta, la preturi accesibile oamenilor. Exista garantie pentru toate interventiile dentare.

Asa cum scriam mai sus, zambetul reprezinta o carte de vizita. Un zambet frumos si dintii curati iti dau incredere sa abordezi toate situatiile care iti apar in cale, pe masura potentialului de care dispui. Dincolo de acest aspect, dintii sanatosi iti permit si o alimentatie corecta si normala, adaptata cerintelor organismului, a temperaturilor de afara. Stii ce vrei de la tine si de la viata? Stii care iti sunt obiectivele? Vrei sa reusesti? Ai in primul rand grija de tine si de darurile pe care le-ai primit, de la acestea pornesti cu dreptul in orice iti doresti mai departe.

Zambiti, va rog!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.