Cunosti cea de-a 11-a porunca? E simplu: vezi-ti de treaba ta! Astazi eram la posta, dupa ce ridicasem un colet si asteptam sa trimit un altul. In timpul asta, m-am apucat sa desfac pe cel primit, insa continutul nu avea nicio legatura cu comanda mea. Mi-a venit ideea sa fac o poza pachetului in oficiul postal, sa fie clar ca nu e vorba de vreo pacaleala si sa imi recapat o parte din banii dati, eventual sa trimit inapoi ceea ce nu era al meu si sa primesc fix de ma interesa. Fotografia aceea sigur era una credibila. In fata mea, la acelasi rand era o doamna care se uita fix, iar intr-un final a indraznit sa imi spuna ca vede numai ciudatenii pe strazi si ca nu intelege care e logica, care este motivul pentru care cineva ar fotografia un pachet la posta. I-am explicat in cateva cuvinte, insa nu a ramas prea lamurita.

Mintea umana nu percepe de fiecare data lucrurile cu care nu este obisnuita, ni se pare aiurea ceea ce fac oamenii din jur, dam interpretari si facem presupuneri. Insa porunca aceea de care aminteam mai sus, are strict legatura cu faptul ca pana nu esti in pielea cuiva, nu e cazul sa iti dai cu parerea sau sa te impui in vreun fel. Vezi-ti de treaba ta!

Cam asa este treaba si cand vine in discutie video chat de acasa, bani de acasa. Fiecare persoana are dreptul insa la propriile alegeri si cata vreme exista cerere intr-un anumit domeniu, inseamna ca sunt si fonduri de investit si automat, oferta nu trebuie sa lipseasca. Te-ai gandit vreodata ca ai putea face bani avand un program flexibil, creat de tine si totodata lucrand din comfortul casei tale sau din orice locatie de pe glob,  atata timp cat ai disponibila o conexiune la internet si la o camera web? Ce trebuie sa stii despre videochat? Este un job bine platit, ai nevoie de echipament tehnic bun, este musai sa stii o limba straina, engleza, poate franceza sau olandeza. Ai nevoie de consecventa, de rabdare, inveti arta seductiei si cum sa conduci o discutie. Exista o serie de prejudecati in acest domeniu, insa cine se scuza, se acuza. Este loc pentru toate meseriile pe acest pamant, cata vreme lumea este fericita. Fiecare om este bun in domeniul sau si alegem ceea ce facem cu o motivatie pe care uneori doar noi o stim. Indiferent insa de ce hotarasti sa lucrezi, fii cel mai bun din nisa. Si in cazul in care nu intelegi pe ceilalti ori ceea ce fac, este ok de asemenea, mergi pe drumul tau, vezi-ti de treaba ta!

Vezi-ti de treaba ta!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.