Acasa este locul in care ne ralaxam si dorim sa avem un confort maxim. Fie ca este ploaie sau ca soarele zambeste frumos, fie ca revenim din oras de la o sesiune de cumparaturi sau dintr-o vacanta la schi, ne face placere sa descuiem usa casei si sa lasam totul in urma. Acasa este locul de gratie in care orice stres dispare, locul in care ne incarcam uneori bateriile.

De curand, m-am gandit sa imi schimb patul, astfel am vazut o serie de oferte si preturi bune la paturi tapitate. Magazinul online Acaju are in oferta mobilier de dormitor, dar si canapele, electrocasnice, decoratiuni chiar decoratiuni. Ma intrebi ce tip de decoratiuni? Vorbim de tesaturi, tricotaje, confectii si articole textile precum paturi, lenjerii, prosoape, covoare, perdele, huse de canapea, dar si fete de masa. Orice cumparator, este cazul sa inteleaga faptul ca, dupa efectuarea receptiei si a livrarii, nu mai poate invoca deficiente cantitative sau deficiente pe care, in mod rezonabil, nu putea sa nu le vadă la momentul receptiei. Spargerea unor produse sau componente ale acestora, dupa ridicare reprezinta practic un risc pe care cumparatorul il asuma, in cazul neatentiei. Exista o garantie de 15 zile in cazul unor defecte, iar produsul inlocuit beneficiaza de aceeasi garantie ca si unul nou. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre un serviciu specializat se repara gratuit. Orice produs vine cu un certificat de garantie. Acaju face eforturi permanente de a prezenta informatii corecte si detaliate pe site, iar pentru clarificarea acestora, cumparatorul se va adresa consilierilor de vanzari la numerele de telefon de pe site.

Am cunostinte care vor ceea ce este mai bun pentru mai tarziu, amana mereu Cunosc alti oameni care prefera sa faca din fiecare moment unul minunat, sa se bucure de viata si sa se inconjoare de lucruri frumoase. Modul in care iti traiesti viata si obiectele pe care le ai, activitatile pe care le alegi vorbesc despre tine. Daca in societate, uneori este pus in fata unor lucruri pe care nu le preferi de fiecare data, alege pentru acasa doar ceea ce iti place, ceea ce simti si te reprezinta. Si dormi intr-un pat tapitat, asemeni familiilor regale.

Despre confort in dormitor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.