In toamna, am ales sa experimentez un alt tip de calatorie comparativ cu ceea ce faceam pana atunci. Astfel, zilele lungi, lenese de vacanta, au fost inlocuite cu un periplu de o zi intr-unul din orasele Romaniei. Am descoperit in acest mod lucruri la care nici nu ma gandeam. De la un asfintit vazut din turnul din marea moschee din Constanta, pana la un rasarit pe faleza din Galati, toate m-au incantat si tocmai ce mi-au deschis pofta de mai mult. Ce a fost mai interesant, e ca in seara zilei in care am vizitat orasul Galati, trebuia sa fiu la aeroportul Otopeni sa astept pe o buna prietena care locuieste de cativa ani in Londra. Si cum ajungi Galati – Otopeni intr-un mod cat mai rapid?

Transfero este agentia de turism care asigura transport din Galati la Aeroportul Otopeni in cele mai bune conditii de siguranta si confort. Cursele de microbuz Galati – Otopeni sunt zilnice si au fost gandite, astfel incat timpul de asteptare in aeroport sa fie cat mai redus. Pentru garantarea locului in masina, recomand sa rezervi din timp bilet si te bucuri de cele mai bune tarife. Echipa este formata din oameni tineri, responsabili si entuziasti, profesionisti pentru care clientul multumit reprezinta singurul indicator de performanta.

Altfel, in cazul in care ajungi in Galati, cum scriam si mai sus, este musai sa faci o plimbare pe faleza Dunării. Aceasta are o lungime de trei kilometri, astfel poti sa folosesti chiar bicicleta sau rolele. In apropiere se afla biserica Fortificata Precista, cel mai vechi monument istoric, a carei constructie a fost incheiata in timpul domniei lui Vasile Lupu, in anul 1647. Biserica a fost jefuita si arsa de turci, distrusa in razboaiele ruso-otomano-austriece.  Pe langa arhitectura, poti admira si colectia de icoane vechi. La complexul Muzeal de Stiintele Naturii, poti petrece ore intregi. Are o varietate de plante, exotice chiar, un acvariu cu peste 800 de pesti din 68 de specii si chiar un observatory astronomic. Ultimul lucru pe care doresc sa il mentionez vis-a vis de Galati, este legat de saramura din peste delicioasa. Trebuie incercata, asa cum e musai sa profiti la maxim de fiecare moment pe care il ai, sa vizitezi locuri frumoase si sa te bucuri de calatorie.

Scurta vizita la Galati

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.