Reclama o faci prin intermediul serviciilor si al produselor de calitate. Te-ai gandit sa folosesti litere volumetrice luminoase? Cum se fac literele volumetrice? Sunt realizate din profile de aluminiu cu diverse culori, polistiren si apoi este utilizata o vopsea rezistenta la intemperii, o vopsea care sa se pastreze in timp. 

Acest tip de litere permit personalizarea in toate culorile pentru logoului companiei si ai chiar posibilitatea sa aplici si autocolant apoi. Pot fi montate atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirilor. Compania Fuel ofera la preturi preferentiale, servicii de calitate superioara. Ti se ofera consultanta gratuita in acest domeniu si te poti bucura in aceeasi masura de discounturi.  Productia, livrarea si montajul sunt executate in maxim 72 de ore. Indiferent de arhitectura cladirii, literele volumetrice pot avea un rol eficient in locurile centrale si in cadrul cladirilor cu o arhitectura deosebita, datorita solutiilor si aparaturii de ultima generatie detinuta de Fuel. Pot fi implementate diferite forme cu design atractiv, elegant sau robust. Literele volumetrice pot fi dotate cu tub neon, luminate in fata sau in fundal si chiar neluminoase. 

Atata timp cat lucrezi in industria publicitara, stii cat de importanta este dexteritatea. Tehnologia este de baza, astfel incat orice tip de polistiren, fie ca este unul cu o grosime considerabila ori unul subtire sa poata fi conturat corespunzator, fara margini neregulate in cazul literelor.  Unghiul de taiere, fara o masa de lucru impecabila, devine incontrolabil. Apeleaza la profesionisti pentru calitate si material bun. Imi vine sa si rad, sunt persoane care cred ca functioneaza cu un cutter, ei bine, nu despre asta este vorba, e nevoie de un fir fir incalzit electric, de aceea clar este necesar un utilaj ce contine printre altele si o bobina. La decupajul manual firul ramane fix si se manevreaza polistirenul dupa un sablon. Trebuie o mana sigura si o miscare uniforma. altfel rezultatul este inestetic. Calitatea aduce clienti de calitate. Ce iti doresti pentru compania in care ai investit?

 

Utilizeaza literele luminoase pentru o mai buna vizibilitate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.