Prima impresie pe care o facem oamenilor din jur, este cea fizica. Un zambet frumos, un par aranjat, o camasa calcata si un pantof dat cu crema pot deschide usi, ori din contra le pun lacate si mai multe. Dintii, sanatatea lor si implicit zambetul reprezinta o carte de vizita. Dincolo de aceasta, dintii te ajuta sa pastrezi un sistem digestiv sanatos si poti manca tot ceea ce poftesti, fara restrictii privind faptul ca un aliment este mai tare si ai avea ceva mai mult de rontait la el. 

CityDent ofera servicii de estetica faciala, stomatologie si are un departament de estetica dentara specializat in lucrarile pentru dintii din fata, care prezinta in detaliu procesul de modificare pentru oamenii care simt sa isi imbunatateasca zambetul.  Principalele tratamente pentru un zambet stralucitor sunt coroanele din ceramica si implicit, cele pe suport de zirconiu, sau fatetele. Pentru a atinge rezultate eficiente, remodelarea poate fi utilizata. Un stomatolog cu experienta in cosmetica dentara arata pacientului o simulare la cum vor arata dintii frontali in urma interventiei, astfel incat fiecare sa poata cunoaste exact rezultatul. In stomatologie, restaurarile estetice utilizeaza materiale ce au capacitatea de a imita cat mai in detaliu tesutul dentar. Altfel, calitate necesara materialelor in acest caz, consta in biocompatibilitatea ce asigura longevitatea restaurarii dentare aflata in contact cu restul tesuturilor din gura. Dioxidul de zirconiu este folosit cu succes in medicina dentara, pentru confectionarea capelor interne ale coroanelor dentare si inlocuieste aliajele metalice. Exista o compatibilitate biologica excelenta, vorbim de un material care nu are gust, pur in proportie de 99,9%, iar prezenta sa in vecinatatea  tesutului uman nu are niciun tip de influenta, fara sa existe vreo reactive alergica. Realizeaza o bariera de protectie a pulpei dentare impotriva variatiilor termice, ce o pot afecta, deoarece este inert din punct de vedere termic. O coroana de ceramica pe suport de oxid de zirconiu are o transluciditate apropiata tesutului dentar. De asemenea, are si o greutate mai mica, comparativ cu cele pe suport metalic, asadar acomodarea cu noile lucrari protetice este rapida.

Pacientii CityDent au asteptari ridicate cu privire la nivelul de servicii medicale. Toti ne dorim un zambet perfect, iar pentru aceasta, dintii nu trebuie sa fie usor de identificat ca nefiind naturali sau revitalizati de tratamente dentare. Ai incredere in zambetul tau!

Ai incredere in zambetul tau

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.