Cand vine vorba de petrecerea burlacitelor, este musai ca toate surprizele sa fie facute de catre domnisoarele de onoare. Ele trebuie sa pregateasca totul cu mare atentie, sa aiba grija la orice detaliu, de la alegerea unor tricouri burlacite pana la modalitatile de distractie din acea seara. Insa, sa le luam pe rand.

  • Alegerea temei

Pentru inceput, ceea ce au de facut domnisoarele de onoare este sa se gandeasca la o tema pentru petrecerea burlacitelor. Ele trebuie sa stie cam ce anume vor sa faca, pentru ca apoi sa stabileasca cum aleg restul lucrurilor.

  • Alegerea tinutelor

Tinutele purtate de domnisoarele de onoare si de catre mireasa trebuie sa fie  deosebite. Acesta este si motivul pentru care cei de la Coolori.ro au o categorie speciala de tricouri destinate burlacitelor. Pe acest site gasesti tricouri cu tot felul de imprimeuri potrivite pentru seara de neuitat. Pe langa tricourile de burlacite puteti avea si alte tinute, in functie de tema aleasa.

  • Locatia

Petrecerea burlacitelor trebuie sa se desfasoare intr-un anumit loc. Unele domnisoare de onoare organizeaza petrecerile in cluburi, alaturi de alti petrecareti, altele aleg localuri mai mici, in care sa fie doar ele, iar altele opteaza chiar si pentru o petrecere in pijamale. Domnisoarele de onoare trebuie sa gandeasca totul in asa fel incat mireasa sa se simta minunat. Daca stiti ca mireasa e o persoana mai retrasa, mai inhibata, nu o duceti intr-un club in care mai sunt alte sute de persoane, ci alegeti o varianta intima.

  • Modalitatile de distractie

La petrecerea burlacitelor trebuie sa existe multa distractie. Ganditi-va bine dinainte si gasiti impreuna lucrurile inedite pe care le-ati putea face pentru o seara de neuitat. Insa, atentie ! Nu intreceti limitele daca stiti ca mireasa nu e dispusa sa treaca la fapte.

  • Mancarea si bautura

La orice petrecere a burlacitelor trebuie sa existe mancare si bautura, astfel incat toata lumea sa se simta bine. Insa, nu uitati, fetelor, viitoarea mireasa este cea mai importanta. Trebuie sa va ganditi in primul rand la ea cand alegeti.

Luati in calcul toate aspectele si organizati o petrecere pe care sa nu o uitati niciodata.

Ce trebuie sa pregateasca domnisoarele de onoare pentru petrecerea burlacitelor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.