Ai spatiu in living sau poate intr-o alta camera din casa in care ai avea nevoie de covor elegant, care sa aduca un plus de confort, chiar daca este un spatiu destul de mic pentru covor?
Atunci sa stii ca exista solutii pentru astfel de spatii pe pardoseala. Poti opta pentru covoare mici pentru living care sa se incadreze perfect in decorul camerei si care sa aduca un plus de comoditate pentru tine si pentru familia ta. Este foarte important, insa, chiar daca aceste covoare mici pentru living sunt de dimensiuni reduse, ca ele sa fie de calitate si sa reprezinte o achizitie satisfacatoare. Nu trebuie sa credem ca daca cumparam un covor mai mic, acesta ar putea sa lase de dorit la partea de calitate a texturii, nu este adevarat. Ne cumparam un covor mic, deoarece ne dorim sa aducem un plus de confort, nu mai multe batai de cap pentru intretinerea acestuia.

Ce tip de covor sa alegem

Exista, desigur, o varietata de modele de covoare de acest fel. Ma refer aici nu doar la culori, ci si la texturi. Dupa cum ziceam, este foarte important ca acesta sa fie un covor de calitate, dintr-un material rezistent, care sa fie usor de curatat. Pe langa asta, exista o multime de modele de covoare mici pentru living, acestea pot varia in functie de culori, desene, compozitii.

Exista multiple covorase cu simboluri si desene interesante, cu citate, cu culori intense. Desigur, depinde ce model alegem in functie de camera unde urmeaza sa-l punem. Daca alegem un covor pentru living, atunci ar fi bine ca acesta sa exprime eleganta, daca alegem un covor pentru camera copiilor, putem opta pentru ceva mai colorat si mai vesel.

Antiderapant pentru covoare

Pentru a preveni alunecarea covorului pe podea, putem opta pentru achizitionarea unui antiderapant. Se amplaseaza in partea interioara a covorului, are dimensiuni diverse, de aceea poate fi usor de gasit ceva corespunzator covorului pe care il cumparam. Un antiderapant pentru covoare este o impletitura din polyester, imbracata in vinil.

In special, in camera copiilor se simte nevoia de un antiderapant, deoarece la ei este cea mai ”aglomerata” camera din casa, datorita faptului ca sunt foarte activi si plini de energie, iar covorul se afla rareori la locul lui. Veti vedea cat de utile si confortabile sunt antiderapantele, mai ales atunci cand devine de-a dreptul deranjant ca covorul nou aluneca pe pardoseala. Un antiderapant de caliatate rezolva problema o data si pentru totdeauna.

Livrarea produselor comandate

O gama diversa de covoare mici pentru living si antiderapante pentru covoare poate fi gasita pe site-ul davopro.ro, unde puteti afla mai multe detalii si informatii despre aceste produse, puteti efectua o comanda online, iar dupa confirmarea acesteia, in decurs de 24 de ore,  va fi livrata prin intermediul firmei de curierat Fan Curier. O buna parte dintre produsele prezentate pe site pot fi gasite si in magazinele Dedeman. Daca va este mult mai apropiat un magazin Dedeman, gasiti acolo covoare mici pentru living si alte decoratiuni pentru casa de care aveti nevoie, daca nu, insa, livrarea prin curier este rapida si direct la domiciliu.

Covoare pentru living si pentru spatiile mici

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.