Reglarea directiei masinii se face cu un aparat geometrie roti 3D. Asa cum fac in orice an, in momentul in care imi schimb rotile de iarna cu cele de vara, de fiecare data apelez la specialistii unui service care are un stand geometrie directie roti 3D.

Am decis sa fac aceasta operatiune o data pe an si anume in perioada de vara, dupa ce trec la cauciucurile de vara, din cauza faptului ca in timpul iernii masina este solicitata mai mult, trecem peste diferite sloiuri de gheata care afecteaza directia acesteia, si totodata in primavara, dupa ce trece zapada, vom zari prin sosele gropi de toate feluri pe care si sa vrei sa le ocoloesti ,de cele mai multe ori iti este imposibil.

De aceea in fiecare an in aceasta perioada apelez la aparatul minune, cum imi place mie sa il numesc, aparat geometrie roti 3D, care are capacitatea de a regla unghiul de fuga al masinii.

Anul acesta, dupa ce am schimbat rotile si am facut si echilibrarea lor, urma sa merg sa fac geometria, insa cei care mi-au schimbat rotile si-au prezentat si oferta lor de a face geometria, de a regla unghiul de fuga. Eram in criza de timp, insa trebuie sa recunosc ca mi s-a parut si mult mai ieftin sa fac acest lucru tot la ei am acceptat.

Dupa cateva zile, am observat ca masina incepuse sa traga foarte rau de volan stanga si nu intelegeam de ce, am mai mers asa cateva zile apoi la sfatul unui prieten am acceptat sa merg la un service pentru a se verifica masina.

Ce credeti ca era in neregula? Bineinteles geometria rotilor.

Mi-am dat seama ca din dorinta mea de a economisi un ban, mi-am lasat masina pe mana unor oameni nepriceputi, care nu au stiut sa faca aceasta lucrare ca la carte.

Recomandarea mea ar fi sa mergeti la oameni instruiti, oameni autorizati care au capacitatea de a efectua aceste lucrari, altfel riscati sa platiti si mai mult si sa stricati si masina.

Reglarea unghiului de fuga

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.