Evolutia societatii este una rapida, iar inovarea reprezinta factorul cel mai important care sa conduca la aceasta. Teamnet a ales sa faca investitii durabile in cercetarea si dezvoltarea de solutii bazate pe noi tehnologii. Infrastructura tehnologica reprezinta o baza reala. Iata unul dintre motivele planificarii pentru a contribui inclusiv la dezvoltarea indivizilor, prin plasarea tehnologiei in centrul organizatiilor publice sau private, asemeni unui sistem nervos ce coordoneaza.

Infrastructura tehnologica este necesara atat Romaniei, cat si celoralalte tari din regiune. Spiritul de echipa, evolutia, implicarea in societate, dezvoltarea continua sau inteligenta sunt valorile care ne reprezinta pe fiecare dintre noi. Teamnet este un agent al schimbarii la nivel regional. Activitatile sunt orientate spre producerea de infrastructuri tehnologice, dezvoltarea proiectelor de anvergura care ajung la societate si implementarea infrastructurii tehnologice in punctele unde nu exista.

Afacerea a inceput sa fie extinsa la nivel regional, în 2010, bazandu-se pe experienta in software si consultant, drept urmare, sistemele de informare dezvoltate contribuie in prezent la cresterea competitivitatii organizatiilor publice si private in Europa Centrala si de Est (ECE), din Orientul Mijlociu si Africa de Nord (MENA).

Cand este vorba de investitie la Teamnet, exista organizarea de astazi, datorita oamenilor care fac parte din echipa. A fost pusa o multime de energie si entuziasm in munca de echipa, cu scopul de a obtine rezultate de succes si pentru a reprezenta cu profesionalism compania.

TeamNet este locul in care si tu poti alege sa faci o cariera, sa cresti si sa contribui la evolutia societatii in care traim.

Contributia tehnologiei la evolutia sociala

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.