Este timpul constructiei, al aventurii, dincolo de frici si de granitele confortului. DreamTrips Local, lansat in 2016 este o adevarata inovatie in cadrul programelor de loializare din HoReCa si permite membrilor clubului DreamTrips, ca doar frecventand si luand masa in restaurante de top din intreaga lume sa-si asigure drumul catre destinatii fabuloase de vacanta prin castigarea de puncte de calatorie.

Ups, stiai de WorldVentures Romania?

Ei bine, vorbim de o companie internationala de calatorii cu structura de actionariat, iar Romania se afla de curand in portofoliul sau. Sunt puse la dispozitie, experiente de viata prin vanzarea de abonamente pentru servicii de calatorie, fie ca sunt unele individuale sau de grup. Ai preturi excelente, atat in propria tara, cat si in altele. Compania are printre colaboratori, furnizori de top si hoteluri excelente. WorldVentures isi pune amprenta asupra industriei turismului si a industriei de vanzari directe, cata vreme, clientii din fiecare piata sunt decisi sa arate ca exista o modalitate diferita de a calatori; una accesibila si distractive. Imparti bucurii si daruiesti ceea ce este mai frumos. WorldVentures inseamna beneficii atat pentru locuitorii unei anumite zone, cat si pentru turisti. Concomitent cu lansarea oficiala a operatiunilor in Romania, compania prezinta si o alta premiera: lansarea celui mai avansat program de loializare prin intermediul aplicatiei sale mobile DreamTrips, despre care aminteam mai devreme. Programul vine in ajutorul brandurile locale, le aduce la necesara recunoastere international si contribuie direct si la cresterea calitatii serviciilor printr-o expunere selectiva la o comunitate de peste 500.000 de calatori activi. Este oferit avantajul unui canal alternativ de comunicare pentru agentii economici, in stransa legatura cu evolutia rezultatelor in vanzari.

Jon McKillip, presedintele WorldVentures International, considera faptul ca Romania are toate sansele sa devina, in scurt timp, una dintre pietele internationale cu cea mai rapida crestere.

Make a living … Living!

Timpul constructiei WorldVentures

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.