Toata dragostea mea, intr-o singura clipire, ar fi imbracata in buchete flori de primavara. Pentru ca in acest moment, am nevoie de primavara, mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata. Imi simt gandurile acoperite sub stratul gros de uitare, sub pareri de rau si gesturi care nu au fost realizate la momentul oportun. Ma simt invaluita in lumea rece a lui trebuie, cand nimic nu trebuie.

Vad primavara, asemeni zanei in rochie scurta de pe plansele didactice, de cand eram inca eleva. O vad nonsalanta si fara de griji, stiind ca aduce tot ceea ce este mai frumos, viata si implinirea. E o zana tanara si in palmele ei, clopoteii ghioceilor se ridica, freziile isi intetesc parfumul, iar zambilele, bogatia florilor.

Stiam ca va sa vina, asa cum stiu ca va sa uite iara sa spuna ca niciun vis si nici implinirea nu vin fara de munca si efort personal. Nu vin fara de ani investiti si fara de stele care pier. Nu vin fara motiv si nu stau, cata vreme nu vor a fi pastrate.

Floria a aparut in 2010, din pasiunea pentru flori si dragostea pentru frumos. Este magazinul online, care ofera clientilor creatii florale unice, cu un design in acord cu tendintele din lumea modei internationale, insa adaptat la cerintele pietei din Romania. Exista transport gratuit prin curieri proprii, in toata tara, in maxim 2 ore, o felicitare cadou pentru fiecare buchet, cu mesaj personalizat, trimis de catre client, newsletter periodic cu toate promotile si colectiile si ceea ce este cel mai important, flori mereu proaspete, importate de la producatori recunoscuti. Plata poate fi realizata prin card de credit/debit/paypal, prin sms sau op, chiar la terminale ZebraPay, Rompay si Qiwi.

Primavara inseamna arome si culoare. Cele mai colorate flori, cele mai parfumate, dar si cele mai delicate, florile de primavara sunt la Floria, in buchete, asa cum iti doresti! Imaginatia este un taram nesfarsit, iar preturile aranjamentelor sunt unele accesibile.

Toata dragostea mea…

Stiam ca va sa vina

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.