Calatorim in fiecare zi. Plecam la job sau la film, ne vizitam parintii, mergem la cumparaturi sau iesim in oras cu prietenii, pentru o seara colorata. Din cand in cand, alegem sa calatorim ceva mai departe de zona de confort, in vacanta, pentru vreme de leneveala sau adrenalina, pentru necunoscut si speranta.

Bagaje caram in fiecare zi, sub forma de regrete sau pasiuni pierdute, imbracate in nostalgii sau …vreun iarta-ma nespus. Caram de dimineata, pana la culcare, cand visele preiau povara. Exista multe elemente care nu isi au rost, un balast potrivit gunoiului, nu unei vieti senine, daruita iubirii.  Alege sa calatoresti in stil mare, cu bucuria prezentului si a alegerilor corecte, doar cu bagaje pentru vacanta, doar cu obiecte noi, cu trairi de exceptie. Invata sa cunosti lumea, cu trollere cabina, de la magazinul online Valigeria. Design-ul este unul elegant si practic ai posibilitatea alegerii unui model de troller care are si cifru, astfel incat, bunurile pe care le ai sa ramana in siguranta pe perioada calatoriei

Exista o serie de modele de la diferite branduri internationale: Roncato, Bric’s, Old Angler. Reprezentantii Valigeria considera ca cercetarea si dezvoltarea, calitatea si stilul produselor, imbracate in sensibilitatea fata de ecologie si mediul ambiental, personalul calificat, expert, reprezinta cerinte necesare pentru satisfacerea tuturor exigentelor clientilor.

Calitatea lucrurilor care te inconjoara, reprezinta calitatea alegerilor si a valorii pe care o acorzi vietii in general. Altfel, eu una cred ca in privinta obiectelor, este la fel ca si cu un job. Cu cat iti place mai mult ceea ce faci, cu atat faci mai bine si oferi valoare. Cu cat obiectele pe care le ai te reprezinta si iti plac, cu atat, starea de spirit este una buna, iar o stare de spirit pozitiva si respectiv, o atitudine deschisa, lasa loc pentru o serie de alte lucruri frumoase din lista pe care o ai de must do. Te-ai hotarat unde mergi in urmatoarea vacanta? Cat de mult iti doresti sa cunosti lucruri noi, sa strabati labirintul tarilor despre care urmaresti documentare in acest moment?

Calatoreste cu stil

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.