Intr-o iarna, acum ceva ani, cand soseaua catre Bucuresti era aproape blocata si se circula pe o singura banda din cauza zapezii, am luat-o pe Beti in masina si fara absolut niciun pic de teama sau indoiala, am reusit sa ajung cu bine, undeva dupa miezul noptii la un cabinet veterinar din centrul Bucurestiului. Nu sunt foarte multe cabinete deschise si noaptea din pacate.

Catelusa mea, care de-abia fatase in urma cu doua saptamani, nu se stie cum, a luat ceva otrava. Au fost cateva ore de cosmar, pe care le-am petrecut la analize, diverse ecografii si tratamente, cu Beti, in general curajoasa, de data asta, speriata si moale, mereu cu ochii la mine. I-am vorbit si am mangaiat-o in permanenta, am adus-o acasa catre dimineata si apoi am tot facut drumul pentru tratament timp de cateva zile. Beti si-a revenit atunci si ne-am bucurat impreuna de alte zile frumoase, de joaca si mangaieri pentru cativa ani. Privesc cu regret si dor in urma, deoarece acum, lucrurile stau cumva diferit. Beti e intr-o lume a cateilor de lumina, alaturi de un alt catel pe care l-am iubit foarte mult si care a ales sa plece in toamna trecuta. Si Diana a incheiat socotelile cu aceasta viata tot din cauza unor capuse. Nu stiu cum s-a intamplat, la curte fiind, insa nu a fost deloc usor sa le vad cum se sting. Am invatat insa lectii despre demnitate de la Diana si Beti, despre iubire neconditionata, e un soi de magie cand ma gandesc la ele.

In cazul in care ai nevoie de doctor veterinar Sibiu, clinica Pet Line Gama are o gama variata de servicii, de la consultatii, tratamente si investigatii medicale specifice sau interventii chirurgicale pana la toaletari si igienizari. Toate aceste servicii sunt oferite cu tot profesionalismul necesar.

Este un proiect aparut din dorinta de a fi alaturi de animale si de stapanii acestora. Abordarea fiecarui caz in parte se face cu toata seriozitatea si onestitatea impuse de respectul pentru o fiinta care simte durere si alinarea acesteia la fel ca un om.

Aveti grija de ceea ce iubiti!

Iubire neconditionata

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.