Deschid fereastra si ma bucur de primele raze de soare ale zilei. Este usor trecut de ora 6 dimineata si visul imi pare mult mai aproape inca, in comparatie cu realitatea, care pare sa ma inconjoare, dincolo de peretele exterior al dormitorului. Calatorim in fiecare zi, in lumea fanteziei sau in cea palpabila si tot mereu, ne straduim sa fim inconjurati de lucruri frumoase, iar activitatile pe care le desfasuram sa fie asemenea lor. Dar cand vine vorba de neprevazut? Cum ii faci fata si ce anume te sperie foarte tare?

Combi este un producator mondial premium de elemente de uzura pentru utilaje de constructii, minerit sau dragaj. Compania este suedeza si are facilitati de productie atat in Suedia, cat si in Finlanda. Face totodata parte din cel mai mare grup de turnatorii in otel din Nordul Europei. Pentru cupe la incarcatoarele frontale Komatsu si Volvo, a fost furnizorul de prim-montaj timp de 20 de ani. Stii cine utilizeaza lame de cupa concasoare?

Scopul Combi consta in a oferi suportul necesar pentru identificarea solutiilor cu ajutorul carora, costurile de productie pot fi cu adevarat reduse. Cand vine vorba de nevoi, in functie de oameni, de locatii sau traditie, acestea se intampla sa fie total diferite uneori, la fel ca si ambitiile presonale. In functie de duritatea pietrei exploatate, de marimea pietrei care alimenteaza camera de spargere a concasorului, de granulatia dorita si totodata de posibilitatile financiare, Combi ofera produsul necesar. Ce alegi? Ce consideri ca iti poate da suportul total? Otelul manganos, fonta martensitica, crom sau oteluri rezistente la abraziune cu insertii ceramice?

In acest moment, Combi reprezinta furnizorul de prim-montaj pentru Hitachi Germania si Liebherr, aplicatii heavy-duty si extra heavy-duty. Intr-adevar, experienta de peste 9 ani in domeniu, isi spune cuvantul, cu clienti multumiti, prin prisma lucrului bine realizat.
Din 2014, Corporation Construct este partenerul Combi pentru piata romaneasca a produselor premium pentru elementele de uzura la excavatoare si incarcatoare frontale.

Soarele s-a ridicat deja pe cer si dincolo de copacii inalti din fata ferestrei, vad parca desenata pe nori care se joaca pe cer, agenda zilei de azi. Nu mai este vreme de stat, actiunea inseamna succes!
Tu ce planuri ai pentru ziua de azi?

Actiunea inseamna succes

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.