Fiecare anotimp aduce noi tendinte in moda, o culoare in voga sau o croiala deosebita de ceea ce a fost inainte. Sunt convinsa ca fiecare femeie are mai mult de cinci rochii, asa cum copiii au o serie de haine achizitionate de toate rudele sau de prieteni si uneori se intampla sa nici nu le poarte. Care sa fie oare motivul? In cazul lor, clar nu este vorba de schimbarea modei sau neaparat de preferinte, ci pur si simplu de cresterea rapida. Faptul este valabil si cand vine vorba de incaltaminte. Sunt persoane care pun accent pe aspectul fizic, pe imbracaminte foarte mult la copii si sunt alti oameni care investesc predominant in educatie.

Cristina, o vecina de-a mea, mi-a povestit despre haine ieftine second hand pentru copii. Exista o diferenta de bani si totodata o modalitate de a cumpara responsabil, moda poate fi ieftina si sustenabila! Prefera sa achizitioneze de la Mydressing si cu banii ramasi, duce pe cei doi pitici pe care ii are si la cursuri de dans, dar si de limba engleza.

Magazinul ofera imbracaminte de calitate, in tendinte, marci celebre la preturi rezonabile, astfel incat si tu ai posibilitatea de a transforma cumparaturile intr-un demers responsabil si prietenos cu mediul. Sunt produse din materiale organice, iar o alta cale de a deveni un consumator constient este aceea de a achizitiona mai putin, de a dona sau recicla obiecte textile, de a sustine sau cumpara brand-uri locale si designeri independenti si de a face achizitii din second hand-uri. Fiecare dintre noi lasa o amprenta de carbon, iar astfel, aceasta este rudusa, iar mediul este mai putin poluat.

Vorbele sunt uneori de prisos in ceea ce ne priveste, deoarece faptele reprezinta cu adevarat ceea ce este un om. Suntem ceea ce facem, ceea ce purtam, asa cum suntem ceea ce mancam sau oferim oamenilor cu care intram in contact. Suntem activitatile pe care le alegem, responsabil sau nu. Cand frumusetea este universala, iar limbajul pe care il utilizeaza, unul comun, simplu de decodificat.

Suntem ceea ce…

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.