Chiar daca nu mai sunt de mult un adolescent, chiar si eu am o jucarie Kendama cu care ma joc destul de frecvent. Jocul Kendama mi s-a parut interesant dintotdeauna. El provine din cultura japoneza si te relaxeaza foarte mult atunci cand il joci. Pentru ca imi place sa gasesc metode de relaxare clasice, imi place sa joc Kendama.

Cand mi-am cumparat o jucarie Kendama de la Giftology.ro , am achizitionat-o pentru a vedea si eu cat de dificil este sa joci. Mie mi se parea foarte simplu, cu toate ca auzeam in stanga si in dreapta ca nu e atat de simplu pe cat pare.

Cand mi-a ajuns coletul de la Giftology.ro, am fost foarte incantat si dornic de a juca Kendama. Credeam ca nu voi avea nici o problema. Insa, mi-au luat zile bune pana sa reusesc sa manuiesc aceasta jucarie cat de cat bine. E destul de dificil sa prinzi mingea de lemn in diverse puncte ale jocului. Iti trebuie destul de mult antrenament. Dar, mie imi place si ma relaxeaza.

Am destul de mult timp de cand joc Kendama si cred ca e momentul sa trec la un nivel mai dificil, fapt pentru care vreau sa-mi cumpar o jucarie de dimensiuni mai mici. Am inteles ca jocul este mai dificil daca jucaria Kendama este mai mica.

Probabil si tu ai vazut la adolescentii din jurul tau o astfel de jucarie. Ei joaca Kendama in statiile de autobuz, in drum spre scoala, in parc si oriunde au timp.

Jocul Kendama a devenit foarte popular in intreaga lume, fapt pentru care se organizeaza campionate europene si mondiale de Kendama, campionate in cadrul carora doritorii isi pot arata maiestria.

Insa, pentru a participa la aceste campionate, jucaria de Kendama trebuie sa corespunda unor standarde.

In cazul in care cauti jucarii Kendama originale si care sa corespunda standardelor competitionale, intra pe Giftology.ro. Preturile sunt unele corecte, chiar daca sunt poate putin mai mari decat cele de pe alte site-uri. Insa, una e sa cumperi jucari Kendama originale si alta e sa cumperi jucarii Kendama banale.

Tu ai o jucarie Kendama?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.