Imi place sa calatoresc, sa vad locuri noi, sa simt arome diferite fata de zona mea de confort. Calatoria inseamna pentru mine evadare si relaxare, indiferent de locul in care merg. Petrec foarte multa vreme online, destul cat sa imi pun la punct vacantele, asa cum mi le doresc. Uneori aleg pachete gata facute, tururi sau city break-uri, alteori, achizitionez separat transportul sau cazarea, legaturile intre orase sau diverse alte zone interesante. Vacantele sunt de mai multe tipuri. Preferam linistea sau aventura, monotonia ne incarca uneori bateriile, stand pe o plaja cu nisip fin, cata vreme, alteori, nebunia unui oras mare, fie el si din India, ne energizeaza si ne incearca limitele.

Avantajele achitiei unei calatorii prin TUI sunt de mai multe tipuri. In primul rand, gasesti oferte unice, pe care nici un alt tour-operator nu le poate avea cu usurinta. Detine brand-uri de nisa care sunt specializate pe tipicul si nevoile fiecarui segment de piata.

Din punct de vedere al vacantelor petrecute la mare sau a sporturilor de iarna, al vacantelor tip sau al programelor educationale, Tui se afla pe primul loc. Am spus tot deja prin aceasta fraza. Altfel, site-ul ocupa locul dintai in Anglia si Germania ca numar de utilizatori.

Te-ai gandit sa faci o expeditie la Poli? TUI iti ofera solutii. De altfel, este singurul tour operator mare care s-a angajat la o reducere procentuala a emisiilor de carbon.

Petrece si tu Pastele in Bulgaria alaturi de mine! Anul acesta am ales ceva diferit, vreau plaja si vreau mare, vreau sa visez si sa ma destind, dupa un program foarte incarcat pe care il am in fiecare zi. Pur si simplu, am nevoie de o perioada de liniste, fara teama ca ceasul suna cand zorile nu au aparut inca pe cer, fara sa aud petrecerile vecinilor sau galagia jocului de copii din parcul din apropierea ferestrelor mele.

Dintre cele mai cunoscute orase si statiuni aflate la Marea Neagra, amintesc de Balcik, Albena, Nisipurile de Aur, Varna, Byala, Obzor, Sunny Beach, Nessebar, Burgas, Pomorie. Cu siguranta, lista poate continua. Turismul de litoral in Bulgaria a inceput sa se dezvolte din ’60, iar numarul de turisti care isi petrec aici vacantele, a crescut constant de-a lungul anilor.

Bulgaria a fost mereu pe harta TUI, cu garantia unui flux mare de turisti, contra unor preturi bune, in special pentru all inclusive.

Desi spontaneitatea isi are hazul sau, planurile bine realizate asigura o reusita. Este perioada ideala achizitionarii unei vacante. Tu ce mai astepti?

Petrece si tu Pastele in Bulgaria

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.