Ai aflat despre platforma ymens? Compania Ymens este membra a grupului Teamnet, de altfel lider in integrarea de solutii it&C din Romania. Ofera inca din anul 2012 solutii de business accesibile in regim SaaS firmelor private si publice. Totodata raspunde unor nevoi variate, de la controlul veniturilor sau al cheltuielilor, managementul relatiilor cu clientii sau al resurselor umane, administrarea eficienta a documentelor, a parcului auto sau a proceselor interne. Ia in calcul un lucru extrem de important, solutiile pe care le gasesti pe platforma Ymens beneficiaza de o interfata intuitiva, ceea ce le face usor de utilizat de catre orice organizatie.

Ymens este primul broker de cloud din tara noastra. Solutiile de cloudsourcing oferite dau acces la un mediu de lucru modern, 100% dedicat cresterii productivitatii si atingerii celor mai bune rezultate. Solutiile de cloudsourcing permit companiilor utilizarea de aplicatii de business in cloud. In aceeasi masura, exista beneficiul legat de o gama completa de servicii de consultanta suport, administrare si mentenanta, alaturi de BPO, AMS  ori outsourcing si securitate IT.

Alegerile iti apartin ca de fiecare data. Un serviciu de calitate pe care la randul tau il oferi, aduce clienti seriosi alaturi de care sa poti avea o colaborare de lunga durata. Ia in calcul si recomandarile clientilor si dupa cat de multumiti sunt acestia, poti dezvolta noi oportunitati de afaceri.

Despre Ymens pionier in solutii cloud insa si despre faptul ca Teamnet reprezinta Romania in competitia European Business Awards probabil ai aflat deja. Este al doilea an consecutiv pentru acest lucru, iar competitia este desfasurată anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din sfera de business si a reprezentantilor din mediul academic, politic si mass-media din intreg continentul.  Succes si alegeri castigatoare!

Scurt despre Ymens de la Teamnet

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.