Ne bucuram de soare si de confort, indiferent de anotimp, indiferent de varsta sau venituri. Cautam fericirea si ne straduim zambind si informadu-ne cum anume o putem atinge, cum anume reusim sa o impartasim cat mai frumos, astfel incat si cei dragi noua sa aiba o stare buna de spirit. Ai observat ca lumea intreaga se lumineaza atunci cand zambesti? Ai observat ca unui zambet rar nu i se raspunde pe masura si ca timpul si doar timpul poate sa transforme fericirea in stare de euforie? Si ce faci fara zambet? 

Pasta de dinti Splat reprezinta o solutie pentru dintii tai. Splat este un nume international cunoscut in peste 28 de tari, propulsat de indrazneala si determinarea unei echipe de 700 de oameni care si-au propus sa aduca schimbarea in lume, zambind.

Ai grija de dintii tai, iti sunt necesari toata viata inclusiv pentru alimentatie, ori o alimentatie corecta si sanatoasa asigura si buna functionare a organismului si implicit a sistemului digestiv.
Produsele Splat sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuti in domeniu. Pastele de dinti sunt produse in regiunea Valdai, intr-o fabrica dotata cu echipamente moderne sau in Europa si Japonia, respectand de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu si sanatate.

Ceea ce ne diferentiaza pe noi oamenii de animale, este faptul ca putem sa zambim. Zambetul este una dintre cele mai folosite expresii faciale. De asemenea, exista mai multe tipuri de zambet. Prin intermediul zambetului ne exprimam de fapt, in situatii diferite. Oamenii sunt capabili sa faca diferenta dintre un zambet adevarat si unul fals, urmarind expresia ochilor unei persoane. Stiai de calendarul de zambete Splat?

Este o solutie interesanta pentru ceea ce iti propui si pentru zambet, pentru armonie, insa si pentru vacanta. Il poti descarca si te poti bucura in voie de rezultatele obiectivelor pe care ti le propui intr-un termen de 11 luni.

Popas in calendarul de zambete Splat

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.