In fiecare primavara, simt nevoia sa aduc in viata mea ceva nou. Simt ca odata cu natura, si interiorul casei mele, este cazul sa fie luminat. De altfel, este util sa fie aruncate, date sau vandute toate obiectele pe care nu le mai folosim, obiectele care nu ne mai plac sau care ne incurca. Nu are nicio importanta sa amintesc si faptul ca nu conteaza daca acestea reprezinta vreun dar de la nunta sau de la ceva amici care nu ne sunt foarte dragi. E un soi de regula a universului care se refera la faptul ca trebuie sa faci loc in viata ta, in cazul in care doresti sa intre lucruri noi. Sunt multe astfel de obiecte pe care le-am adunat intr-un cos, obiecte pe care am sa le dau si sunt multe alte obiecte pe care mi le doresc, obiecte, stari si oameni care sa vina in locul vechiului.

Te-ai gandit la mobila tineret la comanda Unican? Este o varianta utila si interesanta pentru spatiul de care dispui. 

www.unican.ro are o oferta diversificata. Ai posibilitatea sa comanzi si tapet care sa se potriveasca cu mobila aleasa, asa cum te poti orienta catre corpurile de iluminat utile. Exista o rubrica dedicata noutatilor si una aparitiilor din presa. Exista magazine fizice in Bucuresti si Constanta. Personalul este calificat.

Unican este o companie profesionista in ceea ce priveste designul, productia si instalarea la standarde de calitate a mobilei la comanda pentru bucatarii sau pentru intreaga casa.

Unican, membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania, dezvolta si implementeaza proiecte integrate de mobilier personalizat. Reputatia este construita pe design inovativ si totodata pe intelegerea nevoilor clientilor, indiferent de mediul din care acestia locuiesc.

Materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase. Fabrica este dotata cu aparatura moderna, crescand astfel calitatea prelucrarii. Asadar, ti-am dat solutia pentru o schimbare. Alaturi de mobila, sunt convinsa ca ai si alte elemente din viata ta de care sa tii cont. Toti avem dorinte si vise, toti suntem in cautarea fericirii si a confortului. Ai deschis poarta catre ele? Primavara este anotimpul ideal pentru a face pasul catre  nou.

Adu primavara si in casa ta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.