La achizitionarea unui apartament, dincolo de facilitatile de care dispune sau de elemente care tin de renovare sau plata achizitiei, este absolut necesar sa iei in calcul si factorii de poluare ai zonei in care acesta este amplasat. In urma unor studii, concluzia este una singura si destul de trista de altfel, Bucurestiul este al doilea cel mai poluat oras al Europei. Piata imobiliara din Bucuresti a fost centrata in ultima perioada, in jurul vanzarii de locuinte aflate in centrul sau in nordul capitalei. Printre factorii de poluare, calitatea aerului este un element cheie, la fel ca si linistea sau galagia in care alegi sa locuiesti.

Cosmopolis este situat in nord-estul Bucurestiului, la 800 m de Autostrada Bucuresti-Ploiesti si intre cele doua poduri Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Gasesti oferta Cosmopolis Bucuresti pe magazinuldecase.ro.

Reprezinta un complex rezidential destinat persoanelor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european. In prezent, Cosmopolis este unul din cele mai mari proiecte imobiliare din Romania si se afla in stadii diferite de constructie. Consta atat in blocuri de 3, 4, 5, 6 si 10 nivele, cat si vile individuale sau duplexuri, dispuse aerisit, astfel incat locatarii sa se poate bucura din plin de priveliste si fr spatii verzi. Terenul pe care a fost dezvoltat complexul este de 90 hectare si doar 40% este destinat constructiilor, cata vreme, restul are zone cu copaci, iarba si diverse alte modalitati de petrecere a timpului liber. In prezent este locuit de peste 4000 de persoane.

Accesul este unul simplu catre oras, asa cum poti avea drum, mult mai usor catre aeroporturi sau catre Brasov. Exista un supermarket in apropiere, asa cum sunt si o gradinita si respectiv o scoala primara, iar daca lucrezi in nordul capitalei, este si mai interesant. In cazul in care preferi sa iti petreci timpul facand sport, sunt piscine exterioare, terenuri special amenajate si fitness outdoor, iar daca te grabesti pentru o petrecere, un beauty center iti sta la dispozitie, la fel ca si o farmacie si o pizerie care sa ofere produse delicioase pentru serile in care pur si simplu nu ai chef sa gatesti.

Tu unde locuiesti?

Tu unde locuiesti?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.