De cand eram doar un copil, mi-au placut jocurile pe calculator. La fel ca orice alt copil si eu mi-as fi dorit sa stau ore intregi si sa ma joc tot felul de joculete online pentru copii, insa parintii mei nu mi-au oferit acces la un calculator prea devreme. Cand am mai crescut, mi-au cumparat si mie un PC.

Cum am avut acces la propriul PC, am vrut sa joc tot felul de joculete. Am jucat de-a lungul timpului o multime de jocuri, pentru toate varstele si toate preferintele. Intotdeauna mi-a placut sa diversific. Imi amintesc si acum, cu drag de acele zile. Insa, dupa ce am mai crescut, pasiunea mea petru jocuri a scazut. Uneori insa, imi place sa mai intru pe tot felul de site-uri de jocuri online si sa-mi amintesc de copilarie cu ajutorul jocurilor pe care le consider mai interesante.

De curand, am descoperit un site de joculete online pentru copii, un site de jocuri care mi-au atras atentia. E vorba de site-ul Joculete.com. Cand am intrat prima data pe acest site n-am mai iesit de pe el vreo 4-5 ore. Am jucat tot felul de jocuri de indemanare, jocuri cu masini, jocuri de pescuit, cu animale, etc. Ele mi-au permis sa ies din rutina zilnica si sa uit pur si simplu cum trece timpul.

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui la un moment dat sa mai ia o pauza si sa se bucure de joculete cum sunt cele de pe site-ul amintit mai sus. Eu nu sunt o fana inraita a jocurilor online, insa imi place ca uneori sa las totul la o parte si sa ma simt din nou copil.

Jocurile de pe Joculete.com nu sunt jocuri complicate, ci sunt foarte simple. Atentie insa, ele pot crea dependenta. Daca ai un copil si ii permiti sa joace jocuri, acest site poate fi un site potrivit, deoarece jocurile de aici sunt potrivite oricarei varste.

Totodata, chiar daca esti adult, iti poti lua cateva ore pentru a te relaxa si pentru a te simti din nou copil. Eu am inceput sa fac acest lucru in fiecare week-end si chiar ma bucur de faptul ca exista astfel de site-uri cu o multime de jocuri pentru toate gusturile.

Ce portal de jocuri online am gasit de curand

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.