Din cand in cand, deschizi ochii si te intrebi ce cauti in viata ta. De unde sa incepi si cum sa realizezi ceea ce simti cu adevarat. Cum sa inchizi poarta compromisului si cum sa o deschizi pe cea a libertatii, pe cea menita implinirii propriilor vise ori dorinte si nimic mai mult in afara de acestea.

Sanatatea mintii este la fel de importanta ca cea a trupului. Ori ceea ce gandim si cum gandim, modul in care fiecare reuseste sa isi construiasca implinirea, mentine sau nu si o buna functionare a organismului.

Cat de implinita este inima ta? Cat de repede bate? Cat de bucuros esti atunci cand te trezesti dimineata?

Tine cont de cateva sfaturi pentru alegerea tensiometrului. Acorda atentie dispozitivelor care te tin in tema cu starea fizica. Recomand tensiometru Sendo. Reprezeninta un instrument de masurat tensiunea arteriala. Monitorizeaza constant valoarea tensiunii.
Este important atat tipul cat si calitatea unui astfel de aparat. Trebuie sa cunosti faptul ca exista doua tipuri de aparate, unele sunt manuale si altele electronice. De mentionat  ca tensiometrele manuale sunt in mod curent intalnite in cabinetele medicale, fiind folosite si impreuna cu un stetoscop. Un tensiometru automat este mult mai usor de utilizat si potrivit, fiind recomandat pentru monitorizarea zilnica a tensiunii, chiar in absenta personalului medical. Aparatul folosit este necesar sa corespunda ultimelor norme in domeniul tensiunii arteriale.

Ai grija de inima ta. Invata sa stai departe de ceea ce te raneste si invata sa ierti si sa vindeci!

Inima ta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.