Cand eram copil, mi se tot repeta sa ma spal pe maine atunci cand vin de la joaca, inainte de masa, inainte sa deschid caietele de teme si lista ar putea continua. Se spune ca hepatita este boala mainilor murdare, asa cum, acolo unde este curatenie este si sanatate. 

Un mediu curat si ordonat predispune altfel la munca sau la petrecere, la viata in general. Astazi, recomand detergenti profesionali pentru curatenie de la Dispotrading.  Este important sa poti achizitiona produse pentru curatenie online. Scutesti timp si ai si alt tip de variante comparativ cu ceea ce gasesti in magazinele fizice.

Dispo Trading ofera pentru clientii cu care exista o colaborare constanta, un  servici de monitorizare permanenta a rulajelor acestora, in asa fel incat sa existe in depozit o cantitate suficienta din materialele necesare. Vreau sa amintesc de faptul ca din anul 2005, Dispo Trading a extins activitatea, punand si bazele unui atelier de productie. Astfel, sunt confectionate uniforme de lucru, cu posibilitatea completarii gamei de produse oferite clientilor. Preturile sunt cele de producator, iar atelierul este dotat cu software pentru design si optimizare tipare. Exista si plotter pentru imprimarea automata a tiparelor pe hartie. Pot fi facute modele personalizate, si de asemenea, pot fi arhivate toate modelele personalizate.

Dispo Trading are din anul 2006 certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii, in ceea ce priveste productia, insa si pentru import sau distributie.

Cum scriam si mai sus, un mediu curat inseamna dedicare si respect. Eu una, atunci cand intru intr-o incapere, indiferent daca este o casa particulara sau un sediu de companie, observ inainte de toate acest aspect. Spatiul si modalitatea in care este ingrijit, spune multe despre oamenii care locuiesc sau lucreaza acolo. Ori cum poti sa afirmi ca te ocupi de alte persoane, sa oferi servicii, cata vreme, esti incapabil sa ai grija de propriul spatiu si de propriul job sau de casa in care locuiesti?

Unde este curatenie este si sanatate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.