Batranii ar spune ca cel mai important dupa varsta de 70 de ani este un tratament reumatism, cata vreme cei tineri nu iau in calcul un astfel de aspect. De-abia cand apar unele probleme, vrei sa cunosti cum te-ai fi putut menaja, care ar fi fost momentele in care sa mananci mai sanatos, sa faci sport sau sa iei suplimentele alimentare necesare, intr-un cuvant, doresti sa stii totul despre reumatism cand este un pic prea tarziu sa eviti, insa nu prea tarziu pentru a trata.

Bunica mea se plangea mereu ca o dor picioarele si folosea o serie de crème pentru ameliorare.

Tu stii de Herbagetica? E o poveste scrisa despre sanatate, o poveste aparuta in Brasov, din dorinta de a descoperi puterea extractelor din plante, insa si de a impartasi aceasta comoara cu cei care sunt in nevoie. Exista produse naturale, organice, inovative. Calitatea este pe primul loc si se fac investitii in aceasta directie, posibila fiind prin parteneriate cu furnizori de incredere din Uniunea Europeana. Produsele Herbagetica sunt unele vindecatoare pentru o sanatate armonioasa, iar formulele inovative reunesc, in principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens si mai rapid absorbit de catre organism comparativ cu simpla pulbere din plante. Cele mai multe dintre extractele folosite in formulele Herbagetica sunt extracte standardizate. Garanteaza procentul de substanta activa continut si astfel se certifica si calitatea produsului.

Produsele Herbagetica au un pret bun avand in vedere complexitatea formulelor si concentratiile ridicate de substante active din extracte. Formulele unice sunt remedii pentru afectiuni hepatice, cardio, reno-urinare, neuro, ale sistemului imunitar, detoxifieri, afectiuni articulare, metabolice si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

Ai grija de sanatate, este comoara ta!

 

Despre Herbagetica si puterea plantelor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.