Am o prietena care a optat pentru mobila la comanda pentru a-si amenaja locuinta si sunt de parere ca a facut o alegere inteleapta. Totul arata perfect si se imbina minunat. Cei de la MobiliCasa.ro au facut o treaba excelenta si au realizat o mobila de calitate, exact pe placul amicei mele.

Eu vreau sa imi renovez livingul in aceasta vara si am inceput sa caut idei. Printre altele, am aflat ca sunt anumite piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din living. Bine, stiam de ele, dar acum convingerile mi-au fost intarite. In primul rand voi avea nevoie de o canapea. Si nu, nu de o canapea banala cum e cea pe care o am acum. Vreau o canapea mult mai comoda, confortabila. Vreau sa aiba spatiu de depozitare dedesubt, sa fie extensibila si sa fie in forma de L, astfel incat sa am un spatiu de depozitare in plus, sa am loc mai mult pentru musafiri si sa stau comod la TV cand vreau sa ma relaxez. Apoi am nevoie de o biblioteca mai mare. Cea pe care o am acum nu e nici pe departe suficienta. M-am gandit ca peretele din spatele canapelei sa fie tot biblioteca. Va arata cu siguranta foarte bine.

Tot in living vreau sa cumpar si doua fotolii. Dar nu vreau fotolii clasice, ci fotolii moderne, mai exact bean bags-uri. Ele nu ocupa mult loc, sunt usor de mutat dintr-un loc in altul si sunt foarte comode. Ma gandesc inca daca sa imi cumpar sau nu si o comoda pentru TV, deoarece ma gandesc sa folosesc suportul de perete pentru el. Insa, daca nu cumpar o comoda, voi cumpara niste dulapioare ceva mai joase pe care sa le asez sub TV pentru a nu lasa spatiul respectiv gol. Ma mai gandesc si vad ce fac pana la urma.

Daca si tu vrei sa iti renovezi living-ul, alege-ti cu grija mobila. Si, in cazul in care esti in cautarea unui magazin online de mobila, intra pe site-ul celor de la MobiliCasa.ro.

Ce piese de mobilier nu trebuie sa lipseasca din living

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.