Avem preferinte diferite in ceea ce priveste muzica, facem alt tip de alegeri parca odata cu varsta, insa intodeauna, ne face placere sa fim inconjurati de oamenii pe care ii iubim. In viata asta sunt tot felul de momente. Vin pe scena drept o insiruire de zambete sau emotii, strangeri de mana sau nopti nedormite, muncind.

Ia-ti timp pentru tine dincolo de alergatul zilnic, dincolo de ce se spune in jur, de ce anume ti se spune ca ar fi bine sa faci sau sa spui, dincolo de reguli absurde sau contradictii sociale. Viata este ceea ce faci din ea. Global Booking cunoaste cat de greu poate fi pentru un artist sa patrunda pe piata romaneasca de entertainment. Fie ca te  afli la inceput de drum sau esti deja un artist consacrat, firma este interesata de o colaborare cu tine. Orice drum, indiferent cat de lung este, incepe cu un prim pas. Este pasul curajului si al responsabilitatii, pasul recunostintei si al talentului, al vointei. 

In acest moment, cu Global Booking colaboreaza cu diversi artisti. De la Inna, Antonia sau Alexandra Stan, Lariss pana la Carla’s Dream. I-ai vazut vreodata pe scena? De asemenea, exista contracte cu BRomania, Mihai Bendeac, Razvan si Dani, Teo si multi altii. Urmatorul nume mare din showbizul romanesc ai putea fi chiar tu. Cat de mult esti hotarat sa investesti in visul tau?

Pe site sunt afisate inclusiv preturi artisti pop in cazul in care esti interest de organizarea unui eveniment. Ai curajul sa visezi si dorinta de a munci pentru realitatea pe care ti-o doresti. Nu exista bariere, exista doar drumuri care cer a fi parcurse cu incredere.

Viata este ce faci din ea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.