Indiferent de domeniul in care activezi, un program salarii online iti vine drept sprijin pentru o gestionare corecta, rapida si sigura a banilor. 

Permite atat realizarea statelor de plata pentru angajati, cat si fluturasii de salariu. Aplicatia software Ciel salarii ofera chiar si varianta transmiterii acestor documente pe e-mail fiecarui angajat, economisind timp. Protejarea datelor este data de existenta unor drepturi de utilizator prin cod si o parola speciala.

Plateste oamenii pe care ii ai in subordine la timp, ofera respect si valoare tuturor lucrurilor care se petrec in jurul tau, deoarece fiecare isi are rostul si scopul sau. Fiecare munca este importanta si depindem unii de altii. Altfel, pentru o imagine de ansamblu asupra fluxurilor tale interne poti folosi rapoartele disponibile in aplicatia Ciel salarii. Indiferent daca este vorba de o listare a angajatilor ori de un centralizator in privinta concediilor de odihna sau a celor medicale, le poti avea foarte simplu. Programul generaza inclusiv declaratia 112 si respectiv declaratia 205. Exista cursuri care sa te invete cum sa utilizezi aplicatia, chiar studii de caz interesante, sesiuni de intrebari si raspunsuri si exemple practice construite pornind de la experienta utilizatorilor. 

Ciel este prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile cu suportul necesar pentru clienti. Exista o experienta de peste 25 de ani in dezvoltarea de programe de gestiune comerciala, audit sau revizurire si facturare, contabilitate, salarii si imobilizari. Ciel are dezvoltate peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala, un numar mai mare de 86 000 de utilizatori si un software financiar-contabil integrat reprezentand solutia completa pentru gestiunea afacerii tale. Un program salarii ofera eficienta.

Un program salarii ofera eficienta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.