Patul ramane piesa de mobilier cea mai importanta, atat in camera adultilor, cat si in cea a copiilor. Daca ziua ne deplasam la serviciu, la cumparaturi sau cu diverse probleme in afara locuintei, aproape toate noptile le petrecem in pat. Spre deosebire de noi, copiii care dorm ziua si se joaca in camere lor, petrec foarte mult timp in pat, din aceasta cauza de multe ori acesta ramane desfacut.
Iata de ce si copiii au nevoie de lenjerii de pat atragatoare, sanatoase si rezistente.
Dintre toate materialele, ne oprim la bumbac ) fiind 500 % potrivit cu pielea sensibila si catifelata a micutilor.

Bumbacul nu profita de vulnerabilitatile copilului :
-sistem imunitar scazut (s-a descorerit ca bumbacul distruge microbii)
-sensibilitate olfactiv-vizuala (bumbacul nu emite mirosuri care sa ingreuneze respiratia sau sa afecteze ochii micutului).

Materialul rezista la risipa de energie a copilului si la socurile la care miscarile acestuia il supun.
Daca pentru fetite se pot alege lenjerii cu fluturi, flori, animale, zane si personaje indragite din desene animate, pentru baieti exista lenjerii de pat cu pirati si masini de curte.
59 de produse pentru dormitoarele bebelusilor asteapta sa le faca somnul minunat si clipele de odihna feerice. Paturica bebe este moale si pufoasa inlocuind mangaierea placuta a mamei in timpul somnului. Dimensiunile ei sunt de 90×160.

La oferte speciale exista preturi speciale, insa si oferta 1+1 gratis si oferta trei piese.
La ofertele 1+1 gratis sunt prezentate si filtre de culoare ca beneficiarul sa aleaga in functie de preferinte si de culoarea dominata a amenajarii interioare.

Concursul “Lenjeria Verii 2017” se organizeaza in perioada 6-25 iunie de catre lenjeriidepat23.ro.
Mecanismul de participare este simplu :
– Cititorul nominalizeaza pe pagina sa de facebook cea mai cool lenjerie de pat de pe site, postand link-ul produsului insotit de hashtagul: #casaculenjerii si de invitatii adresate prietenilor de a da like, share si de a posta comentarii.
– Participantul mobilizeaza toti prietenii din lista sa-l ajute sa aiba cele mai multe like-uri, share-uri si comment-uri.
– Castiga o lenjerie de pat din bumbac ranforce de cea mai buna calitate cine strange cele mai multe like-uri, share-uri si comment-uri.

Cele mai frumoase lenjerii de pat pentru copii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.