Au fost momente in care am sosit pe aeroport din diverse calatorii si nu a avut cine sa ma astepte. Poate a fost vorba de vreo ora incomoda sau de o suprapunere a activitatilor importante in vietile celor apropiati mie, astfel incat am fost nevoita sa ma descurc. Uneori am luat autobuzul, alteori, am apelat la serviciile Transfero. Nu sunt singura care sa utilizeze astfel de curse pentru transfer de la aeroport in regim turistic in cele mai bune conditii de siguranta si confort. Stiai ca exista transfer si pentru Cluj Napoca- Zalau

Echipa Transfero are angajati profesionisti si responsabili, entuziasti si multumirea clientilor reprezinta unicul indicator de performanta in activitate, in regim non-stop. Poti achizitiona bilete online, apropos, exista curse zilnice, cu ore clare, astfel incat timpul tau de asteptare sa fie unul scurt. 

Pe site ai posibilitatea vizionarii tarifelor sau a curselor oferite, exista o modalitate de contact si informatii despre companie. Pot fi chiar inchiriate autocare, iar biletele de calatorie sunt accesibile spre achitare si online.

Flota Transfero are peste 80 de microbuze si autocare clasificate la standarde de confort si  indiferent daca esti persoana fizica, cadru didactic, agentie de turism sau reprezentant al unei companii sau institutii si esti in cautarea unui microbuz de inchiriat sau al unui autocar, Transfero are ce iti este necesar, asa incat planurile deplasarii la care te gandesti sa fie indeplinite cu succes. Pe tine cine te asteapta la aeroport?

Cine te asteapta la aeroport?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.