Fiecare job are activitatile sale, iar oamenii au abilitati diverse. Zilele trecute stateam de vorba cu un prieten din copilarie si imi povestea de munca pe care o desfasoara in cadrul unei companii de publicitate. Mi-a spus ca toate imprimantele pe care le utilizeaza, sunt inchiriate si nu apartin firmei. Si l-am intrebat care este motivul. Am aflat ca este mult mai usor de administrat in acest fel munca si de asemenea, sunt evitate momentele moarte. In cazul in care se defecteaza ceva, firma care se ocupa cu administrarea, schimba rapid componenta cu probleme sau inlocuieste cu totul produsul. Astfel, clientii care au nevoie de imprimare de flyere sau afise, primesc la timp comenzile, iar angajatii isi pot face treaba in conditii bune, fara sa fie stresati ca nu pot avea o calitate impecabila.

Astazi vreau sa iti povestesc despre firma Mival Group, furnizor de piese de schimb si consumabile  pentru domeniul it, servicii de reciclare ori remanufacturare consumabile folosite in echipamente de birou, precum si service echipamente de birou. Exista o structura organizatorica flexibila si profesionista, abilitati de management, personal motivat si calificat.

Ai nevoie de toner refill Lexmark? Acum stii la cine anume sa apelezi. Mival Group promoveaza practici de mediu bune in relatiile cu partenerii, concentrandu-se pe optimizarea permanenta a nivelului calitativ al serviciilor oferite pentru depasirea asteptarilor clientilor. Promptitudine in afacerile incheiate si respectarea termenelor contractuale reprezinta de asemenea elemente cheie, la fel ca si mentinerea portofoliului de clienti si atragerea de clienti noi. 

Culorile fac parte din viata de zi cu zi. Aduc zambet si bucurie, transmit fiecare sentiment pe care il avem. Culorile inspira si expira prin creatiile pe care le realizam, franturi din sufletul nostru. Cand faci cu pasiune un anumit lucru, acesta va fi unul minunat, de folos celor din jur si primit de asemenea cu bucurie. 

Inspiratia culorilor potrivite

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.