Venim pe lume cu misiuni de indeplinit si scopuri de atins. Avem lectii de invatat si o incarcatura genetica sau sufleteasca preluata de la oamenii care ne sunt parinti. Uneori partea genetica este una darnica, alteori insa incercam sa imbunatatim cat se poate ceea ce lipseste. Exista totodata si o lege a compensatiei. Una care spune ca nu le putem avea pe toate. Ca pana la urma, undeva, ceva trebuie sa scartaie. Citeam zilele trecute un articol in care era scris ca indiferent ce am face, tot pierdem. Sunt momente in care pierdem idei sau oameni, dinti si chiar ani pana sa ne trezim din visare, astfel incat sa realizam ca actiunea si educatia sunt singurele care ne salveaza.

Am amintit de dinti. Cunosc oameni care au probleme cu dantura din vremea copilariei, asa cum am cunoscut oameni care au plecat din aceasta lumea cu o dantura intreaga, fara vreo carie.

Bunica mea este una din acestea, pe cand bunicul nu a fost prea norocos. Stii ca exista tratament pentru paradontoza profesional? Asa cum diagnosticarea cu parodontoza te ajuta sa salvezi la timp dintii. Fara dinti si digestia devine una greoaie si pot aparea probleme cu stomacul si implicit cu restul organelor aflate in legatura directa cu sistemul digestiv. Nu iau in calcul aspectul vizual, pentru ca pana la urma, acesta ii urmeaza sanatatii si confortului personal atunci cand nu ne doare nimic. Mergi la dentist la timp, fara teama. Du-ti copilul la dentist in momentul in care spune ca il doare o masea, nu trata dupa ureche si nu te astepta sa treaca de la sine. Problemele nerezolvate corect atunci cand este necesar, trag dupa sine altele uneori mai grave.

Zana Maseluta, in speta medicul stomatolog, aduce magie doar daca si tu o ajuti si de cele mai multe ori este important sa incerci sa rezolvi din vreme orice tip de disconcordanta poate sa apara, comparativ cu tratarea ei.

Cand Zana Maseluta este prietena ta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.