Vorbim de pasiune si implicit de inovatie, de nonconformism si calitate. Vorbim de o gama larga de produse, printre care amintesc de folii autocolante sau reflectorizante, de benzi dublu adezive si adezivi industriali, de accesorii laser sau folii magnetice. Echipamentele pe care Pin le ofera sunt necesare in publicitate. De la printere plane uv sau echipamente gravare laser, pana la prese termice sau sistemele de taiere cu jet de apa, toate sunt livrate rapid, astfel incat afacerea ta sa nu fie afectata. 

Pin a luat fiinta in Baia Mare in 1985, iar in timp, activitatea firmei a evoluat si s-a transformat, astfel incat in acest moment este importator si distribuitor de materiale si echipamente pentru industria publicitara din Romania. In gama de echipamente, cele mai importante sunt: printere large format de interior si exterior, echipamente de gravare mecanica, laminatoare si prese termice.

Pin ofera materiale si echipamente de calitate, ,know-how, iar o preocupare continua este reprezentata de promovarea de solutii sau idei noi specifice industriei publicitare. Este important cum te prezinti clientilor si ce tip de materialele folosesti. Creatia ta reprezinta practic o carte de vizita.

Despre calitate cu nonconformism

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.