Putem afirma ca de aspectul interior al unei masini depinde si securitatea pasagerilor, fiindca soferul conduce mai relaxat si placut in conditii bune, fara sa fie agasat de mizeria sau de mirosurile neplacute din autoturism.
Fiindca nu toti detinatorii de autovehicule pot curata interiorul propriei masini la o spalatorie profesionista, ei cumpara din magazinul Ptc-auto.ro produse care sa le faciliteze spalarea masinii personale la domiciliu.

Relatia dintre covorase auto si podeaua masinii are in vedere atat atenuarea gradului maxim de uzura la care aceste parti ale masinii sunt expuse in timp, cat si pastrarea securitatii pasagerilor.
Sa argumentam faptul ca afirmatia din titlu nu este exagerata. Sa presupunem ca talpile noastre sunt pline de o substanta inflamabila, iar din masina lipsesc covorasele auto. Substanta ajunge pe mocheta sau direct pe pardoseala. In masinile proprietate personala se poate fuma cu acordul detinatorului. Petele abia formate prezinta risc de incendiu. Masina se poate trasforma intr-o torta, in timp ce covorasul auto imbibat cu o substanta inflamabila, care nu se curata, poate fi aruncat sau inlocuit, iar poseaua masinii ramane curata. Se sacrifica un accesoriu, insa se salveaza bunul.

Se poate la fel de firesc ca masina sa strabata o zona cu gripa aviara. Este mult mai usor sa fie dezinfectat covorasul auto, decat tot interiorul masinii. Autoturismul este un caraus de epidemii si de bacterii sau de mizerii. Noroi, nisip, namol, apa de ploaie poluata, sange sau dejectii animaliere si mii de microbi nevazuti sunt adusi de incaltaminte in interirorul masinii.
Adevarate comori in masina omului, covorasele auto pot fi alese simplu, orientandu-ne dupa marca si anul de fabricatie al masinii. Pentru ca soferul executa cele mai multe miscari si face cele mai mari eforturi sa conduca, covorasului lui are intariri suplimentare si aderenta sporita la podea. Garantat nu-i va fugi covorul auto de sub picioare nici pasagerului din dreapta, dar celui care conduce!
Si portbagajele sunt expuse la fel de mult uzurii. Anumiti proprietari fac din masinile lor vehicule de aprovizionare sau dubite de marfa, de aceea devine imperioasa nevoia de tavita portbagaj ford.
Imaginati-va ce impact va avea o sticla cu vopsea sau carburant varsata in portbagajul masinii pe o caldura torida. Gazele emanate afecteaza grav sanatatea pasagerilor si ajungem iar la iminenta unui incendiu.
Tavita auto este impermeabila, deci lichidul nu va trece dincolo de ea. In cazul in care nu poate fi curatata este mai usor sa inlocuiesti sau sa arunci o tavita auto, decat o masina. Materialul din care este facuta nu arde si nu-si schimba aspectul, dar amprentele de pe suprafata caroseriei sunt hidoase uneori.
Covorase auto VW Passat salveaza masina de curatare. Ele ies in intampinarea mizeriei ca podelele sau mochetele originale ale masinii sa-si pastreze aspectul placut.
Accesorii de sacrificiu asigura un aer curat in autoturism, un aspect placut, alungand cosmarul calatoriei intr-un mediu indoielnic din punct de vedere al igienei.
Pretul produselor este modic fata de ceea ce reusesc sa faca pentru noi si pentru mijloacele noastre de transport. Un miros neplacut intr-o masina genereaza ameteli, stare de voma si dureri de cap.

Covorasele si tavitele auto asigura securitatea pasagerilor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.