Daca as mai fi avut o fata, poate ar fi fost stewardesa. Ar fi vazut lumea, fara prejudecati si fara frici.

Las capul in jos si ma gandesc: oare eu nu sunt de ajuns?

Mama imi zambeste si ma ia de mana, ii vad privirea la fel de luminoasa, cata vreme graieste: tu imi esti insa de ajuns. Iti amintesti cand am fost cu barca pe canale cand erai mica? Era mai complicat de gasit cazare Delta Dunarii la Sf. Gheorghe. Acum exista o serie de optiuni accesibile.

Sa faci paralela intre trecut si prezent nu stiu daca reprezinta de fiecare data cea mai buna varianta, cum nu e cazul sa judecam deciziile anilor care au trecut prin prisma gandirii din acest moment, prin prisma lucrurilor pe care le-am invatat sau trait intre timp. De ce astfel? Prin simplu fapt ca atunci nu aveam de unde cunoaste ce stim acum. 

Delta Dunarii este paradisul pasarilor si al florei, cu asfintituri fantastice si nuferi minunati. Reprezinta o oaza de liniste si ofera diverse modalitati de agrement in aceeasi masura. Multe dintre pasari te vor insoti de-a lungul plimbarilor cu barca. Exista specii migratoare, insa si specii rare, oaspeti pentru vara. Dupa delta fluviului Volga, Delta Dunarii este pe locul doi in Europa din punct de vedere al intinderii si apartine intr-un procent de 82% Romaniei, restul aflandu-se pe teritoriul Ucrainei.

Sfantu Gheorghe se afla in judetul Tulcea, localitatea fiind atestata documentar inca din secolul 14, iar ocupatia principala a oamenilor este reprezentata de pescuit. Stiai de canalului Erenciuc? Este singura rezervatie de arin negru din Europa.  In Sfantu Gheorghe se obtin cele mai mari cantitati de stuf din tara. 

Fiecare moment este important si contribuie la evolutia noastra, fie ca se intampla ceea ce visam in acest moment, fie ca nu. Cand ai obosit, mergi in vacanta, relaxeaza-te si incearca sa schimbi perspectiva asupra lumii, asupra a ceea ce faci ori simti. E posibil sa ramai surprins si sa te intorci la viata de zi cu zi un altfel de om. Traieste visul!

Delta Dunarii, paradisul vacantelor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.