Se intampla sa am zile pline si zile in care reusesc sa ma relaxez, fara sa colind strazile orasului presata de timp. In serile acelea, ma simt linistita, picioarele imi incap in orice pereche de pantofi potrivita numarului meu.

Atunci cand alerg dintr-o parte in alta, cu timpul la limita si agitata, cu vreo geanta grea dupa mine, situatia nu sta la finalul zilei in acelasi mod. Simt uneori ca ma faram in bucati, ca spatele ma doare, iar picioarele imi sunt unflate. Mi-ar prinde bine un masaj de fiecare data. Sunt fotolii special concepute sa vina in sprijinul persoanelor active si al zilelor incarcate.

Mai multe informatii despre fotoliu masaj profesional aici

Stiai ca Tokuyo produce fotolii de masaj cu foarte multe functii?  Tokuyo este reprezentat in Romania prin Komode. Astfel, garantia, testarea si inclusiv livrarea gratuita sunt oferite fara probleme pentru orice tip de fotoliu ai alege. Chiar daca vorbim de insomnie sau de zile ocupate, asa cum sunt ale mele, eliminarea stresului si ameliorarea rigiditatii musculare iti vin in sprijin pentru o noapte cu vise senine. Circulatia sanguina este imbunatatita, deoarece un fotoliu de masaj dispune de o tehnologie aparte ce presupune o sina curbata in form lui L, astfel, masajul din postura cu gravitatie zero relaxeaza corpul, iar spatele si omoplatii sunt pozitionati in acelasi timp in pozitie de gravitatie zero.

Bratul robotic de masaj aplica asupra spatelui tehnici de masaj profesionale, cum ar fi masajul prin presiune. Capacitatile unui fotoliu de a efectua un masaj ce poate simula tehnicile masajului prin framantare, avand drept scop ameliorarea durerillor sunt deosebite.

Tehnologia incorporata in fotoliile de masaj Tokuyo ofera o sesiune placuta de masaj, iar sistemul de role este bland si apropiat de atingerea umana. Pe mine ma ajuta de fiecare data sa dorm bine, iar in urmatoarea zi sa am bateriile incarcate pentru orice tip de activitate mi-as propune. Tu cum procedezi atunci cand te dor picioarele sau spatele te deranjeaza?

Ce faci atunci cand te dor picioarele?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.