Blugi boyfriend și top negru

Orice femeie ar dori ca hainele pe care le poartă de la o zi la alta să fie nu doar frumoase, ci și confortabile. Hainele confortabile vor fi întotdeauna o prima alegere pe care o faci atunci când ieși din casă, fie că este vorba de o cină romantică ori de o plimbare alături de prieteni.
Când ieși în oraș pentru a mânca alături de prietene sau mergi la un eveniment, vei dori să ai o ținută casual cu mici tente de eleganță. Pentru a obține un look casual elegant confortabil, alege perechea ta preferată de blugi boyfriend și un top negru fără mâneci care să îți ofere lejeritatea de care ai nevoie. Cu o pereche de pantofi negri și o geantă masivă vei vedea cum ținuta ta devine una casual și elegantă, numai bună pentru a participa la mici evenimente.

Rochia neagră din denim
În momentele când plănuiești să mergi la o plimbare lejeră, la cumpărături sau ai nevoie de rezolvarea diverselor treburi prin oraș, o rochie din denim va fi ajutorul tău de nădejde. Poart-o împreună cu niște sandale confortabile și vei putea să îți duci ziua la bun sfârșit fără să te simți obosită.
O rochie neagră din denim cu nasturi pe mijloc este ideala cu brățările sau un ceas cu curea din piele, așa că potrivește-ți ochelarii după culoarea brățărilor și vei vedea cum aceste combinații au succes.

Pantaloni scurți din denim, bluză albă și teneși
Sunt zile când te simți lipsită de chef și ai dori ca toate treburile pe care le ai să fie mai puține și mai ușor de rezolvat. Când ești mai obosită sau dorești să ai parte de niște haine care să îți ofere un anumit confort, o ținută casual simplă îți va fi de ajutor.
O pereche de pantaloni scurți din denim cu terminații mici de tip franjuri reprezinta obiectul de care ai nevoie. Potrivește-i cu o cămașă albă vaporoasă pe care să o ții în interiorul blugilor și cu tenesii tăi albi preferați. O geantă masivă sport sau un ghiozdănaș simplu ar putea să fie aliații tăi în zilele când ieși din casă fără chef. Această ținută are mari șanse să îți crească moralul și să te facă să prinzi energia care simți că îți lipsește. Accesoriile chiar nu sunt necesare întrucât ai nevoie de un look cât mai simplu și lejer.

Creeaza tinute casual cu ajutorul denimului

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.