Ma bucur mai ales cand in aeroport, in orice tara as ajunge, scarile rulante imi vin in ajutor. Bagajul mi se pare mult mai greu, mai ales atunci cand revin din vreo calatorie. E greu si incarcat cu pareri de rau, ca timpul se scurge mult prea repede, iar zona de confort de acasa, ma astepta cu multa treaba. Agenda aia urla de fiecare data de dorul meu, bine ascunsa in sertar fiind.

Exista si in Romania, scari si trotuare rulante la preturi avantajoase. Acestea sunt utile atat in magazinele mari, cat si in firme si mai ales, le vad necesara prezenta chiar in autogari sau alt tip de statii destinate transportului pe distante lungi. Nu neaparat din cauza greutatii bagajelor, cat si a usurintei care vine in intampinarea persoanelor care au probleme de locomotie sau alt tip de minusurie de sanatate. La pas, intr-o era moderna, alege sa te menajezi. Ai nevoie de oase sanatoase, de muschi si la 80 de ani.

Cu scari sau fara scari tot facem niste alegeri, important este sa ne fie tuturor mai usor. Atunci cand parcurgi distante lungi, intervine oboseala, iar puterea de concentrare poate sa scada, astfel se intampla cu siguranta sa scapi din vedere esentialul. Sunt mame care pleaca singure la drum insotite de cei mici, ori treaba asta implica mult mai  multe genti si uneori chiar si prezenta unui carut special.

Spatiile publice sunt tot mai aglomerate, este nevoie de solutii efeciente atat pentru fluidizarea transportului, cat si pentru usurarea sa.

Exista scari rulante proiectate special pentru zonele in care traficul este normal, asa cum sunt magazinele sau pentru aeroporturile mici, insa sunt si scari rulante speciale pentru statiile de tren foarte aglomerate sau metrouri, locuri in care lifturile nu fac fata, in marile orase.

Toate modelele de scari rulante si trotuare rulante pentru interiorul si exteriorul cladirilor sunt performante, fiabile si adaptate la nevoile constructiei. Variante exista. Apropos, unde iti petreci concediul din aceasta vara?

La pas, intr-o era moderna

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.