Prima data am mers la stomatolog cand aveam vreo 11 ani. Ma durea foarte tare o masea. Doctorul nu a stat mult pe ganduri si mi-a scos-o. Asa era la acele vremuri. Te durea, ti-o scotea si gata. Acum, cu siguranta un medic stomatolog nu ar mai scoate atat de usor o masea unui copil de 11 ani. Acum exista fel si fel de tratamente eficiente care ne ajuta sa nu ne pierdem definitiv dintii si/sau maselele.

In momentul in care cauti un cabinet de stomatologie asigura-te de faptul ca mergi unde trebuie. Mai sunt probabil si azi medici care nu isi dau atat de mult interesul, care nu lucreaza cu tehnologii de ultima generatie si care sunt plictisiti de munca lor.

Daca vrei sa eviti astfel de cabinete, mergi la sigur si alege Cris-Smile.ro. Cei de aici sunt o echipa de medici devotati si empatici care lucreaza cu aparatura de ultima generatie si gasesc rapid solutii la problemele pacientilor in functie de afectiuni, buget sau alte criterii.

La aceasta clinica stomatologica pot merge pacientii de orice varsta, inclusiv copiii. Daca ai un copil care are frica de medicul stomatolog, aici totul va fi mai simplu, deoarece ei stiu cum sa lucreze si cu cei mici.

Cris Smile ofera o gama completa de tratamente, astfel incat sa iti rezolvi orice problema ai avea. Aici vei gasi tot ce ai nevoie, de la un simplu detartraj, pana la implanturi sau alte interventii ceva mai dificile. Cei care calca pragul clinicii vin adesea pentru un aparat dentar, ceea ce arata ca tot mai multi oameni vor sa zambeasca frumos. Exista acum atat de multe modalitati prin care poti avea un zambet de invidiat, incat ar fi pacat sa nu profiti de ele.

Multi evita sa mearga la dentist de frica. Insa, vei vedea ca nu vei simti durerea. Durerea obisnuita de masele este mult mai grea.

Multi evita sa mearga la medicul stomatolog si din cauza costurilor ridicate. Insa, nu toate interventiile sunt la fel de scumpe. Depinde mult si ce materiale alegi in cazul in care e nevoie de o plomba, reconstructie sau mai stiu eu ce. Si trebuie sa mai ai in vedere un lucru. Cu cat stai mai mult, cu atat te va costa mai mult. Unele probleme pot fi rezolvate foarte simplu, rapid si ieftin daca sunt descoperite la timp.

Mergi la medic si pentru controale de rutina, nu doar atunci cand ai dureri si simti ca ceva nu e in regula.

Cris-Smile.ro – pentru sanatatea dintilor tai

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.