In urma cu ceva ani a fost necesar sa achizitionez pentru mama mea un tensiometru. Am ales din seria de tensiometre Sendo pe cel pe care l-am considerat oportun in acel moment. Sanatatea este importanta indiferent de varsta. Insa are nevoie de cativa piloni stabili de sustinere, asa cum fiecare dintre noi avem nevoie de sentimente placute si de armonie in viata de zi cu zi. Pe lumea asta, nimic nu apare fara vreun motiv anume, cum nimic din ceea ce traim nu vine intamplator. Sunt boli declansate pe sistem nervos, in urma unor evenimente traumatizante, altele genetice si din pacate exista si accidente. Indiferent de cauza insa, este necesara precautia si de asemenea tinerea problemelor sub observatie atenta. 

Este esential sa ai un tensiometru cat mai precis posibil, pentru a  conta pe un rezultat exact al masuratorii tensiunii arteriale, сomparabil cu masuratoarea efectuata de un specialist in domeniu. Inima este motorul intregii existente, este matricea iubirii si punctul in care, din pacate, uneori toate cele lumesti se incheie. In fiecare clipa, iti da energia necesara pentru a pune in practica visele, pentru a putea sa mergi mai departe alaturi de cei dragi sau in definitivarea activitatilor si actiunilor care iti fac placere si te definesc.

Mama mea inca utilizeaza tensiometrul pe care l-am luat in urma cu cativa ani si trebuie sa recunosc faptul ca reprezinta un soi de masura de siguranta. Si iti spun si tie, ai grija ce mananci, fa sport, incearca sa elimini bauturile alcoolice, poate chiar fumatul, bucura-te de lumina soarelui si de darurile pe care le ai. Traieste cu bucurie fiecare moment, deoarece este unul unic.

Pulsul sanatatii tale

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.