Intotdeauna am gandit ca o masina devine interesanta doar prin faptul ca te ajuta sa iti indeplinesti visele, insa si treburile de zi cu zi. Mergi la cumparaturi, pleaca la mare, du-ti copiii in parc, e musai sa ajungi din cand in cand in vizita la bunici si sa ii intrebi de sanatate. Iar daca ai nevoie de piese auto bmw , solutia este una simpla, apeleaza la magazine specializate

Sa iei un anumit lucru doar pentru fala, pentru a imbraca orgoliul intr-o haina a falsitatii si mai profunde nu are niciun sens.

Este drept, cu cat o masina are detalii tehnice moderne, cu atat devine mai interesanta si iti vine in ajutor. Indiferent de marca pe care o ai insa in acest moment, pune-o la punct din punct de vedere tehnic, fa-ti un calcul rapid si pleaca sa vezi lumea. Ramanem cu amintirile frumoase, cu clipele de dragoste, cu armonia pe care am simtit-o intr-un moment sau altul in compania diversilor oameni. Sunt persoane care vin in viata noastra si raman si altele care trec doar o secunda, asemeni ploii ratacite pe parbriz la 120 km la ora. De la fiecare invatam ceva. Cum este foarte adevarat faptul ca zona de confort este cea in care nu se intampla nimic deosebit si uneori suntem nefericiti, insa avem senzatia ca traim.

Ai fost in Istanbul? E o adevarata pledoarie pentru istorie si comert, cum Budapesta e un muzeu in aer liber. In Amsterdam respiri libertatea, iar Praga te intampina cu cladiri vechi, cu un aer boem si dedicat cunoasterii. Utilizeaza obiectele pe care le ai la dispozitie pentru a-ti largi universul, pentru a simti frumusetea lui si ramai deschis experientelor noi.

Urca-te la volan si vezi lumea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.